Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
HvalaPrijatna kafa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaPrijatna kafa.
Da, uplašili se jer si mnogo stroga.Kad sam ja došla?![]()
Tako treba!Da, uplašili se jer si mnogo stroga.![]()

Da da, nakon burne suboteA nedelja, znam....
Ja se nadam da nedelja neće da mi bude tako burna.Da da, nakon burne subote![]()

Nema, nije sezona. Jedi to što ima...Dajte neku kečigu strogu
da joj glumim babarogu

I ja sam isto provela juce, samo sto se nisam farbala....a majstori mi dosli oko 16, pa sam se samo trcajuci provukla niz hodniku, dok su bili u sobu, da me ne vide u pidzamuJa se nadam da nedelja neće da mi bude tako burna.
Juče sam ceo dan provela u pidžami, čistila, prala, kuvala, farbala se, sve po redu, samo iz kuće nisam izlazila baš. Uveče sam se istuširala, promenila pidžamu i nastavila....

Evo ovde kod komšija došli majstori rano, glava će da mi pukne od ove buke.I ja sam isto provela juce, samo sto se nisam farbala....a majstori mi dosli oko 16, pa sam se samo trcajuci provukla niz hodniku, dok su bili u sobu, da me ne vide u pidzamu![]()
I oni rade u nedelju?Evo ovde kod komšija došli majstori rano, glava će da mi pukne od ove buke.
Da, rade, došli već oko sedam.I oni rade u nedelju?
Dobro je ovo, pogotovo što ima i tekstovi.Bau ovo su sve super stvari a ima i lyrics.. opasan radio.
E lako mi za farbanje, najgore mi pada što moram da se češljam.samo sto se nisam farbala..
Cuti, ista sam...zabole me ruke i glava i vratE lako mi za farbanje, najgore mi pada što moram da se češljam.
![]()