- Poruka
- 131.245
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To mi je sledećaDa, Mer of Istaun. To je sporija serija, ali eksploatise fenomen malog mesta u kome se svi znaju. Triler je samo kao osnova, zaplet, ali sustinski je drama.
Eve.. Zvala me tvoja šefica.. kaže neki bonus je htela da ti raspodeli.. ali ti se ne javljaš.. Ništa lova je kod mene. Čeka te.To mi je sledeća
Ona više voli da mi kupi nepotrebnu pidžamu, ili pogrešnu kremu, nego da mi da kešEve.. Zvala me tvoja šefica.. kaže neki bonus je htela da ti raspodeli.. ali ti se ne javljaš.. Ništa lova je kod mene. Čeka te.
Mnogo ti izvoljevas.. znas kad bi meni sef kupio pidzamuOna više voli da mi kupi nepotrebnu pidžamu, ili pogrešnu kremu, nego da mi da keš
Tako da to, izgleda, nije moja šefica

pa ja stvarno ne koristim, ali nosim po kući ili do prodavnice (donji deo, a gornjim obrišem hodnik pa bacim)Dakle seficama sefovima reci unapred.
Ne kupujte pidzame jer spavamo GOLI! Ko to jos koristi...
Još traje usisavanje?U boj u boj Konju! Možda si dobio bitku ali nisi dobio rat!
![]()

Sad ce da ispljuneJoš traje usisavanje?
I pićeNe budi tuzna @eveline , misli na jelo
Sta si pioI piće
jednom ja oprala prozore, došao drugar, kaže- au, al si ih oprala, ko čekićem!Prozori se smeju![]()