- Poruka
- 18.299
Na ovoj temi večeras lud zbunjenom nešto radi, pun intendedIzvini
Nisam hteo da se .... ne znam već šta
Ups
Precrtavamizvini
Opušteno Elle
Samo napred![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ovoj temi večeras lud zbunjenom nešto radi, pun intendedIzvini
Nisam hteo da se .... ne znam već šta
Ups
Precrtavamizvini
Opušteno Elle
Samo napred![]()

Jutro je!El utroje?Jutro je!
Jel ti to mene pratiš?Red dokle ces da dinjstas te butkice raspasce se..

Jok, sama.El utroje?![]()

Skini se!Jok, sama.![]()
Evo sad ću.Skini se!![]()
Čekam. xDEvo sad ću.![]()
Niko mi to ne kaže osim tebe. Ostali svi vide koliko sam divna osoba i zato me zovu Dušica ili Dragica.Pa bre skini se kad covek lepo kaze.. nemoj da si baksuz citav zivot.. Svi ti to govore..
Evo Konj neka se skida, on nije baksuz.Čekam. xD
Ako će da se skida, da bežim onda. xDEvo Konj neka se skida, on nije baksuz.
Šta mi rekli, da sam baksuz?Evo Bau ti reko pa ja pa Moca.. Borko podrzava.. sta pricas bre..
Nije promocija gej roditeljstva pocela niti se zavrsava sa slikovnicama. Muskarci imaju svoju veoma široku mrežu programa za logistikuDugine obitelji okupljalju LGBTIQ roditelje, parove i pojedince/ke koji imaju decu ili žele da postanu roditelji i njihove porodice.
To je njihova slikovnica i samim tim razumljiva je poruka.
Ako bi sa sigurnošću mogla da se dokaže skladnost odnosa, mentalno zdravlje i zadovoljavajuće meterijalno stanje tih parova, potpuno isto to mislim i za heteroseksualne parove koji bi da usvajaju decu, mislim da je divno da se deca smeste u porodice umesto da propadaju i pate po sirotištima. Mislim da homoseksualnost ne može da se nauči ili prenese, ako baš imate nešto protiv toga, nego se čovek tako rađa i nažalost, manja je mogućnost da čovek bude srećan i ravnopravan član društva u ovom zadrtom svetu.
da se skinesŠta mi rekli, da sam baksuz?
Ja ovo vise ne mogu ni da gledam. Uznemirava me.Nije promocija gej roditeljstva pocela niti se zavrsava sa slikovnicama. Muskarci imaju svoju veoma široku mrežu programa za logistiku
,,Our assistance program keeps growing. More than 400 couples annually receive substantial discounts from participating providers, and dozens benefit from direct assistance, including grants and free services donated by those providers (“Stage II”). More than 45 babies were already born to Stage II parents, and many more are on their way.
Our new Membership Benefits Program expands outreach for providers who offer promotions to MHB's entire membership.,,
jedno je usvajanje a drugo je naručivanje dece, evo prosudite sami. kao i svaka organizacija oko koje se vrti mnogo novca i ova je usla u metastazu iskrivljene realnosti.