eveline
Elita
- Poruka
- 23.048
nije hard u smislu žanra, ali nije nikako ni softovo nije hard, nikako... ali je svejedno PRELEPO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije hard u smislu žanra, ali nije nikako ni softovo nije hard, nikako... ali je svejedno PRELEPO
kad zapevam, skuplji izlaz nego ulaza jel pevaš

ok upotrebićemo vocoder i flanger : Dkad zapevam, skuplji izlaz nego ulaz![]()
dobro, sigurno sam preteralaok upotrebićemo vocoder i flanger : D
uvažimo osetljivije duše, ako smo već tako slobodni i široki, makar u smislu da ih ne prozivamo, m?Saće milanče da dođe i da te upozori kao i mene što je, naime zvanične preporuke su da se kači i piše samo ono što svima prija
ok radimo na albumu kad odem u penziju pa ću od otpremnine da kupim mikrofon a ti do tada vežbaj da se napiješ : Ddobro, sigurno sam preterala
umem da pevam, valjda, ali bih morala biti pijana da se drznem da zakokodačem
što verovatno i nije toliki problem
veruj, no big dealok radimo na albumu kad odem u penziju pa ću od otpremnine da kupim mikrofon a ti do tada vežbaj da se napiješ : D
Prljave metalike?umem da pevam
i wishPrljave metalike?![]()

Koliko može biti teško, barem za black metal, samo vrištiš najjače što možeš.i wish![]()
obožavam ovoPogledajte prilog 1041510
beli matira
znaš i sam da nije takoKoliko može biti teško, barem za black metal, samo vrištiš najjače što možeš.![]()

Znam, nego se zezam.znaš i sam da nije tako![]()
uvažimo osetljivije duše, ako smo već tako slobodni i široki, makar u smislu da ih ne prozivamo, m?
s druge strane, uvek ću pogrešiti makar malo, jer ne znam šta svima prija (a i to ne postoji)

jedino što vidim je to da moram postepeno kraljicu da popnem skroz do h8 polja i nakon što se kralj ponovo vrati na b1 i tako blokira pešaka da sa istom sa h1 dam matPogledajte prilog 1041510
beli matira
takoe bravojedino što vidim je to da moram postepeno kraljicu da popnem skroz do h8 polja i nakon što se kralj ponovo vrati na b1 i tako blokira pešaka da sa istom sa h1 dam mat
.