- Poruka
- 18.340
Nije, dapače.De si, Elle, da li je i tebi toplo? Pa da ti preporučim da se skineš.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, dapače.De si, Elle, da li je i tebi toplo? Pa da ti preporučim da se skineš.![]()
Samo da se ne bi skinula.Nije, dapače.
Mnoge dobre glumce je iznedrilo Kragujevcko pozoriste.. Mirko Babic.. .. Ljuba Tadic.. Bred Pit.. Vasilija Radojcic.. Tocak.. itd itdAaaa
U Kg je
Muž moje drugarice je sad direktor pozorišta KG

Oš ti kupim bundu i nešto zlatno do pola kila.Nije, dapače.
Džastin BiberMnoge dobre glumce je iznedrilo Kragujevcko pozoriste.. Mirko Babic.. .. Ljuba Tadic.. Bred Pit.. Vasilija Radojcic.. Tocak.. itd itd
stvarno nisam normalan.
ja vise ne umem normalno da pricam![]()
Jok, zimogrožljiva sam.Samo da se ne bi skinula.![]()
Oš ti kupim bundu i nešto zlatno do pola kila.

Kap mas. ulja i origano 
Sexpres lonacSkuvao sam Šumadijski Ramen.
Italijansko Arapski mix iz Lidla i seckana svinjetina u kocke pa u sexpres lonacKap mas. ulja i origano
![]()
Tad nije bilaA Karlovačka gimnazija nije u Srbiji?![]()

bat ofhors.Sexpres lonac
To ono što pišti kad dodje do vrhun... ključanja?
Sad jeste.Tad nije bila![]()
Lepe žene su uvek u pravu.Sad jeste.
Dakle sad nema šanse da se skineš.Jok, zimogrožljiva sam.
Ček da probam ja.Dakle sad nema šanse da se skineš.![]()
I radodajnostČek da probam ja.
Nemoj da se skidaš.. nije te Bog dao da imaš lepo telo a i ne treba ti to. Žene treba da krasi duhovnost i unutarnja lepota.
Kome?Šta reći, kakvu posluku porati.
@obojica
Jel to nešto dobroNekad kad uđem u ovu kafanu, stvarno mislim da imate Turetov sindrom.

Turetov od "turati"?Nekad kad uđem u ovu kafanu, stvarno mislim da imate Turetov sindrom.
To je valjda ono ture bure valja bure ture tura il tako nešto..Jel to nešto dobro![]()
Bure za kupus?To je valjda ono ture bure valja bure ture tura il tako nešto..