- Poruka
- 84.003
Hoces da umremo zajedno? Drugi nek plate

Kakva će to smrt da bude. Niko ne živi zauvek maj darlin'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces da umremo zajedno? Drugi nek plate

Uvek mene krive za sveZasto ti kriva?![]()
Opa, ti si se baš kulturno uzdigao!Da ideš u tri raca!
Čudno je to... baš pre neku noć usnim ti ja jedan neobičan san. U san mi dođe starac sa belom drugačkom bradom i kaže.. Mika te voli ali avaj ima prokletstvo. Dokle god bude obučena na forumu svi će je kriviti za nešto. I tu se probudim sa rukom u gaća.. probudim u znoju.Uvek mene krive za sve
Ne, nego ti sama sebe kriviš.Uvek mene krive za sve
Ne krivi je.. želi da bude savršena za mene.. ja je razumem... samo ima previše tereta sa sebi..Ne, nego ti sama sebe kriviš.![]()
Kakva će to smrt da bude. Niko ne živi zauvek maj darlin'
Uvek mene krive za sve
Hmmm Hoces reci da je Mika Anabela Basalo?Znala sam da će pre ili kasnije doći do ovog Shakespeare meets Anabela Basalo momenta ali sam se potajno nadala da neću biti prisutna da iz prve ruke svedočim, fak
Udate žene uvek misle na ljubav, a neudate na brak!

Čudno je to... baš pre neku noć usnim ti ja jedan neobičan san. U san mi dođe starac sa belom drugačkom bradom i kaže.. Mika te voli ali avaj ima prokletstvo. Dokle god bude obučena na forumu svi će je kriviti za nešto. I tu se probudim sa rukom u gaća.. probudim u znoju.
da li si normalanAj hev lajf!
Znači vara me?Ima još. A. Basalo meets JK Rowling, 'ebote
Idi breda li si normalan
(to se ovde ne spominjee)

Ne znam kako je mogao da bude tako neuviđavan prema nama nolajferima.da li si normalan
(to se ovde ne spominjee)
Pa valjda svi težimo nekom lajfuNe znam kako je mogao da bude tako neuviđavan prema nama nolajferima.![]()

Ja obrisahE mislim da ste preterali![]()