- Poruka
- 73.939
Ajde, ajde, pa ko još dobija ovde poruke? Evo, vidi moj avatar, a dobila sam poruku samo od Lunje. Na Viber.Naravno, samo što će rac da stigne.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde, ajde, pa ko još dobija ovde poruke? Evo, vidi moj avatar, a dobila sam poruku samo od Lunje. Na Viber.Naravno, samo što će rac da stigne.![]()

Naravno, samo što će rac da stigne.![]()
Ništa ti ne verujem, mora da ti je pun inboks!Ajde, ajde, pa ko još dobija ovde poruke? Evo, vidi moj avatar, a dobila sam poruku samo od Lunje. Na Viber.![]()
Naravno da nije, meni stvarno niko ne piše. Mislim, ne žalim se, samo kažem... Jednom mi neko rekao, kad sam se ovako zezala jer mi niko ne piše, da je to zato što sam kruta. Pa ti sad vidi...Ništa ti ne verujem, mora da ti je pun inboks!![]()
Sad ću ja da ti pišem.Naravno da nije, meni stvarno niko ne piše. Mislim, ne žalim se, samo kažem... Jednom mi neko rekao, kad sam se ovako zezala jer mi niko ne piše, da je to zato što sam kruta. Pa ti sad vidi...
ppSamo ti zezaj.
Još čekam da stigne neka poruka.![]()
Ko, Senna?Javlja mi se da će još neko uskoro da bude mali zeleni
Beži tamo!pp
Senna - Badri
Lep si...oces da te vodim na sladoled?![]()
DobroBeži tamo!

Kakav zeleniKo, Senna?
Sad ću i tebi da pišem.Lepo je biti veštica, nema pp, nema ničega.
Stara veštica.![]()
Nisi ti vestica, ti si jedna mnogo dobra zena. Samo lepe reci o tebi mogu reciLepo je biti veštica, nema pp, nema ničega.
Stara veštica.![]()
Sad ću i tebi da pišem.![]()
Nisi ti vestica, ti si jedna mnogo dobra zena. Samo lepe reci o tebi mogu reci

Da li je to neka aktivna tema, piše se na njoj?Treba mi neko ko je bio na času zaključavanja tema. Da zaobićem supere i admine...
No izgleda ništa od toga...
Da li je to neka aktivna tema, piše se na njoj?

Ne znam sta osetis ali napisao sam sta mislim. Ne mogu nekog da ubedim ako je zacrtao nesto svoje. Ako mislis da lazem, ok.Kako lepo laže, čak ni ne trepne.
Sve pustinjakinja vidi, oseti, sabere![]()
Ako drugi ne pišu na njima ne bi trebalo da bude problem da se zaključa, ali opet ne znam.Nije jedna, 4
Pišem ja, ali nećem više da pišem pa bih zaključala.
Ako drugi ne pišu na njima ne bi trebalo da bude problem da se zaključa, ali opet ne znam.
Pokušaj da pišeš ko je moderator tamo.