Knjiški Moljac Dobrovoljac X

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sad gde je ovo za call centar. Mene kad zovu, ili kažem da mama i tata nisu kod kuće, a ja sam maloletna, ili krenem da se derem da ništa ne čujem jer nemam baterije u aparatu, ili ih pitam ko je njima dao moj broj, tužiću ih, pa ću sa tim parama da idem na Bahame. Jednom sam rekla da moram da idem, pukao mi vodenjak. :manikir:
A to si tiiiiiiiii bilaaaaa

Deco moja.. nesto sam razmisljao i dosao do zakljucka.. ide hladno vreme.. cuvajte svoje bubrege i jajnike.. nije vise vreme za svlacenje.. kako kaze moja baba

Leti sinko nosi a zimi kako hoces.

Dakle nemojte vise da se skidate.. Od sad savetujem.

Obucite se.

Cuvajte zdravlje jer posle kad dodjete u godine ko ja.. sve ce nesto da vam fali.

Deco moja.. nesto sam razmisljao i dosao do zakljucka.. ide hladno vreme.. cuvajte svoje bubrege i jajnike.. nije vise vreme za svlacenje.. kako kaze moja baba

Leti sinko nosi a zimi kako hoces.

Dakle nemojte vise da se skidate.. Od sad savetujem.

Obucite se.

Cuvajte zdravlje jer posle kad dodjete u godine ko ja.. sve ce nesto da vam fali.
Znači, ništa od mora?
Da se raspakujem i obučem onda. Eh! :aha:

Meni je to baš zabavno. Ne uvek, onda kažem da nisam zainteresovana i ćao. Ako upisuju negde ko se javi, ispašće da nas ima bar 30 ovde. A za to ujutru ne ustajem, obično se javi neko od ukućana u drugoj kući. :lol:
Meni vala nikada nije bilo zabavno, pogotovo ako to jutro mamuram. Moguće da oni nastave da zovu i tokom dana, ali cvrc - nema baterija, pa ti zovi.
Ali moja mama voli da se raspriča sa njima, krene od kulina bana da im priča po pola sata, uživi se žena iskreno a oni kontam da zažale dan kad su se rodili. Tako da im mama svakako nadoknadi ovo moje nejavljanje. :lol:

Ne znam sad gde je ovo za call centar. Mene kad zovu, ili kažem da mama i tata nisu kod kuće, a ja sam maloletna, ili krenem da se derem da ništa ne čujem jer nemam baterije u aparatu, ili ih pitam ko je njima dao moj broj, tužiću ih, pa ću sa tim parama da idem na Bahame. Jednom sam rekla da moram da idem, pukao mi vodenjak. :manikir:
Ma ja se NIKAD ne javljam na nepoznate brojeve!
Ne znam odakle im entuzijazam da me stalno zovu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back