Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.875
uuuh.....danasnja Srbija...Znam, hvalisava sam... Bog mi je to dao, i hvalim se.
Ma, znam, bezveze sam...
ali i bezveze ljudi imaju za šta da se uhvate uvek, nema izgovora za predaju.
Sad si genije i kad si u 5%, ne znam kojih 5% ali nekih 5%...
Ne mogu ni da komentarisem kad se setim svih naslova o inteligenciji koje krstarica emituje....
Ili kad mi neka tek zaposljena HR anketarka, ne mogu reci menadzerka, krene nadmeno o svojoj inteligenciji.
Nekad , kad su bili brojniji inteligentni ljudi u Srbiji , i javni razgovori drugaciji , ti isti bili u senci....nisu se eksponirali , iz jednostavnog razloga, sto nemaju potrebe da drugi znaju koliko su inteligentni , to je stvar coveka, pojedinca...
A i nikad nije donelo dobrog u Srbiji.
A sad se utrkuju kad su na pola da su genijalci....auuuu, a praksa i rezultati na misice, ne na mozak...idi begaj...
Ali to je tako , nije to njihov hir....Tako je danas....nisi inteligentan ako si inteligentan, nego ako si bezobrazan, lukav, prepreden, sve ono sto seoski mentalitet tumaci kao pamet, a ustvari je mimikrija...
Kad ucutkas vucjake, i pekinezer i pudlica postaju najopasniji psi, bar po buci...
P.S.
Vecina , bas velika vecina stvarno IQ velikih, radi ili za DB (ne za BIA) ili za VB (sad mozda i ne)....Znaci najvisi IQ uvek ide u bezbedonosne agencije, u normalnim zemljama...
Naravno u bezbedonosnim agencijama rade i oni koji imaju jako malen ili normalan IQ,