Knjige Milorada Ulemeka Legije

Naisla sam na ovu temu i iskreno nasla sam se u cudu kada sam procitala vase komentare.
Slazem se da Legija nije knjizevnik, ali svako ima pravo da napise nesto, a na drugima je da li ce to da citaju.
Takodje ono sto ste komentarisali da ljudi pricaju da ga ne podrzavaju, vec samo zele da procitaju o njegovm iskustvu. Mislim da je to o cemu procate totalna nebuloza, jer svako od nas ima pravo da formira svoje misljenje, bez uticaja vecine. Tako da to sto je sada moderno da se odricemo svih ljudi koje evropa i "demokratija"ne vole, ne znaci da je ispravno.

Gledam nesto po internetu,tipovi koji kazu da su knjige Ulemeka bezveze,a nisu ni procitali.
Da li ste vi citali neku od knjiga,kako vam izgledaju.?
Koja knjiga je po vama najblja?

Gvozdeni rov
Legionar
Momci iz Brazila
Juda
Tajna moga srca
Čopor
Magioničar
Kraj
Kroz vatru i vodu
Za čast i slavu
Ljubav suzama ne veruje
Revolucija - između razuma i srca
(mozda sam neku izostavio)

Nemojte da mislite da postavljam ovu temu zbog emisije "Dosije" .

Gledam nesto po internetu,tipovi koji kazu da su knjige Ulemeka bezveze,a nisu ni procitali.
Da li ste vi citali neku od knjiga,kako vam izgledaju.?
Koja knjiga je po vama najblja?

Gvozdeni rov
Legionar
Momci iz Brazila
Juda
Tajna moga srca
Čopor
Magioničar
Kraj
Kroz vatru i vodu
Za čast i slavu
Ljubav suzama ne veruje
Revolucija - između razuma i srca
(mozda sam neku izostavio)

Nemojte da mislite da postavljam ovu temu zbog emisije "Dosije" .

Mozda nisi primetio , ali ovo je PDF Knjizevnost, ne citamo Seseljeve i Legijine knjige.

Да ли би неко продао, изнајмио, позајмио или желео да се у граду нађемо па да исфотокопирам књигу "Бабо"? Био бих му много захвалан, премда је нема више у продаји, нити је има на Купинду, Лимунду и сличним сајтовима.

Читао сам једну, о Аркановој гарди јер ме је занимало нешто конкретније и "изнутра" о њима као јединици, ратном путу и борбама ... пронашао сам недопустиве неистине, међутим да је писана истина и дата реалнија слика, да су погођени датуми и сл. то не би покварило радњу књиге, напротив. Што се ауторства тиче мислим да је то плод Легијиних сјећања (нешто се временом заборави) и неког приученог писца/скрибомана из школе данашњег "новинарства".

Back