Knjige iz psihologije - ponuda,potraznja,pomoć,saveti,opisi...

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Resio sam da otvorim temu ovakvog naziva kako bi diskutovali o knjigama koje su vezane za nauku psihologiju!

Postoji jedna slicna tema - Nasa mala psiholoska biblioteka - ali ta tema je zamisljena kao tema samo sa linkovima za download e-knjiga, a ne za chat, potraznju knjiga, savtete i slicno!

Da bi se izbegao spam i chat na temi biblioteke otvaram ovde ovu temu kako bi ovde trazili knjige,savete, nudili pistali i sve ostalo sto ne bi trebalo tamo!

Nadam se da ce moderator podrzati moju zamisao kako bi unapredili rad foruma ali i profesionalnost tema!

....LOL
Tema koja je extra zazivela......Al' bitno da se pise za homosexualce i o psihologiji sexa........Eto sta je ljudima "u krvi"......Posle kazu Frojd bio lud!

Nego vidim ja da se raspisali ljudi na temi nasa mala psiholska biblioteka pa poceo i off i spam i svasta nesto.....

Kada sam pravio tu temu koja je postala lepljiva zeleo sam da na toj temi budu samo linkovi za skidanje besplatnih knjiga i stiva iz psihologije po mogucnosti sto strucnije literature......A ne da to bude chat, recenzije utisci i slicno......Zato sam i otvorio ovu temu to mozemo da radimo na ovoj temi!

Zato bih dao predlog moderatoru da sve postove koji su utisci, recenzije, i slicno ovde premesti ako je moguce a da tamo ostanu samo postovi sa linkovima....Ako ne moze neka ih onda izbrise i copy/paste-uje ovde sa naznakom na izvinjenju i citiranjima ko je sta tamo napisao......

Inace ima tema da izgubi smisao i od biblioteke postace jos jedna kafana u koju niko nece svratiti i primetiti da su tu neki linkovi za skidanje knjiga....

Borac jel moze???

Back