knjiga u slici

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јачи наслови, у пичку материну.

Лигештул-литература.

A koji bi bili jači naslovi? Možda ih imam. Što nema uizlogu ima u trgovini:plez:

Možda misliš na boks. Imam negde od Bruna Hrastinskog "Priprema vrhunskih boksera". Imao sam o rvanju knjigu nekog Rusa što je svojevremeno izdala Sportska knjiga, ali to sam davno posudio, još za vreme studija nije mi vraćena. Samo što se ne sećam kome:dash:

- - - - - - - - - -

Šta svašta napisaste...
shakinghead.gif

Sad me strah da okačim još koju sličicu...
hanghead.gif

Ta mani se hejtera, oni i onako samo bacaju priču. Dosadno im, a nemaju šta da pokažu. Ako imaš neke lepe fotografije samo ih postavi

Knjige uzimam u biblioteci, nije lose ni skupljati ih ako ces ih ponovo citati ali opet za mene je bolje uvijek uzeti nesto novo. Mada iz dosade sam tako kuci citao Knjigu o Milutinu, Gorski vijenac, Necistu krv sigurno po tri puta. U poslednje vrijeme sam poceo voditi evidenciju procitanih djela, trenutno je tu 39 naslova ali sam zaboravio kad sam krenuo pa ne mogu da izvucem prosjek, mislim da je proslo negdje oko 2,5 -3 godine, sto bi znacilo otprilike knjiga mjesecno.

Knjige uzimam u biblioteci, nije lose ni skupljati ih ako ces ih ponovo citati ali opet za mene je bolje uvijek uzeti nesto novo. Mada iz dosade sam tako kuci citao Knjigu o Milutinu, Gorski vijenac, Necistu krv sigurno po tri puta. U poslednje vrijeme sam poceo voditi evidenciju procitanih djela, trenutno je tu 39 naslova ali sam zaboravio kad sam krenuo pa ne mogu da izvucem prosjek, mislim da je proslo negdje oko 2,5 -3 godine, sto bi znacilo otprilike knjiga mjesecno.

...I ja mnogo volim biblioteke...privremeni sam stanovnik grada kada se učlanim u biblioteku. Prija mi miris ustajalosti i lepljene korice, stari pecati na prvoj i poslednjoj stranici. Volim kada su poređane klupe ili fotelje i kada nema skoro nikoga. Prethodne dve godine sam odlazila u sve biblioteke sveta ne bih našla malo sebe jer sam se slabo povezivala sa načinom života koji sam vodila. I tako odem i sednem i nista ne razumem ali nema ni veze. Najlepša od svih je univerzitetska biblioteka Triniti koledža u Dablinu. U nju udjes, sedneš i uplovis u drvenariju, prastara izdanja, vitraže, zastore...izdišes se...

Ne znam da li je u biblioteci dozvoljeno slikanje....
I onako sam frik kad iznesem spisak sa nase teme biblioteka.
I pokazi mi sta jedes i sta citas za doruckom i reci cu ko si ...Paloma iz Romana Otmenost jeza

Back