knjiga - kraj igre

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Seprtlja

Aktivan član
Poruka
1.849
Cao, citao sam knjigu Mice Jovanovica - Kraj igre.
U knjizi sam primetio veliku kolicinu negativnosti prema Srpskoj praolavnoj crkvi (spc).
Zanima me zbog cega je toliko okupiran njome u smislu osporavanja, pljuvanja po njoj?
Nisam primetio da u tolikoj kolicini negatinosti i osporavanja spominje katolicku..

Cao, citao sam knjigu Mice Jovanovica - Kraj igre.
U knjizi sam primetio veliku kolicinu negativnosti prema Srpskoj praolavnoj crkvi (spc).
Zanima me zbog cega je toliko okupiran njome u smislu osporavanja, pljuvanja po njoj?
Nisam primetio da u tolikoj kolicini negatinosti i osporavanja spominje katolicku..

Bilo bi dobro da prvo napišeš o kakvoj se knjizi zapravo radi. Da li je u pitanju istorija, religiologija, sociologija ili beletristika.
Ako se radi o beletristici, treba reći da umjetnička književnost ne zahtjeva nikakvu objektivnost - ona nije istorijski dokument i treba da bude vjerna jedino poetici i emociji pisca.
Ako se ne radi o beletristici, molim te da temu otvoriš na nekom drugom PDF, jer se ovdje ne bavimo istorijom, sociologijom, politikom i sličnim oblastima.
Molim te da se odmah izjasniš o žanru knjige.

ne znam koj je zanr.. neka duhovnost nesto...

Pročitao si knjigu, a ne znaš koji je žanr u pitanju?

''Nikola Tesla je i dalje živ, znamo kako se sada zove, gdje živi, čime se bavi'', tvrdi Milovan- Mića Jovanović, profesor matematike, iscjelitelj, bioenergetičar, psihoterapeut, pisac i regresolog. Iz njegovog pera izašla je nova “Sedma knjiga” u kojoj tvrdi da je najveći srpski naučni um Tesla negdje oko nas, živ i zdrav u novom tijelu. Sve to je, kako kaže, otkrio zahvaljujući dugogodišnjim seansama i kontaktima s duhom Ahtunom Reom, visokorazvijenom dušom,”nekadašnjim Isusovim duhovnim vodičem”.

http://www.stanek.hr/index.php?opti...n-pulvinar&catid=56:more-movie-news&Itemid=18

Ovo što piše ovaj veseljak veze nema sa književnošću.
Imaš podforume Religija, Misterije, Astrologija... Možda tamo nađeš sagovornika za bioenergiju i regresologiju.
Ovo ide pod ključ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back