Knjiga koja Vam je promenila pogled na zivot..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
®:
Ne palamudi, B, nego pogledaj bolje.

Mislim da ti ne nedostajem u filozofskoj kafani. Ne znam što bi bilo drugačije ma gdje drugo.

Kaže se: ma gde drugde.
Sorry za off topic.:)

@tema: ne postoji knjiga koja mi je promenila pogled na život, ali ima onih koje su mi otvorile nove vidike. A možda je i to neka promena, ko će ga znati?

"Glad", Knut Hamsun
"Smrt u Veneciji", Man

@tema: ne postoji knjiga koja mi je promenila pogled na život, ali ima onih koje su mi otvorile nove vidike. A možda je i to neka promena, ko će ga znati?

"Glad", Knut Hamsun
"Smrt u Veneciji", Man

zato je i umetnost velika... u bilo kom periodu zhivota cesh pronaci neko delo koje ce te inspirisati na neki nachin.... najveca su ona dela koja prerastaju starosne granice i gde sa godinama shvatash svu njihovu visheslozhnost koju si kao klinac dozhivljavao jednostavnije i pravolinijski...

No, čini se da je svima Hese bio guru.

bogme meni nije nikako ;)

za mene je on apsolutno drugorazredni pisac, u nivou Selindžera npr, mnogo ispod Mana npr, a mnogo iznad Koelja npr.

povodom menjanja pogleda na život, već sam se izjasnila da mislim da može, tj, meni jeste i to - biliv it or not - Prokleta avlija ;)

Poslednja izmena:
bogme meni nije nikako ;)

za mene je on apsolutno drugorazredni pisac, u nivou Selindžera npr, mnogo ispod Mana npr, a mnogo iznad Koelja npr.

povodom menjanja pogleda na život, već sam se izjasnila da mislim da može, tj, meni jeste i to - biliv it or not - Prokleta avlija ;)

Veoma interesantno. :)

U suštini, Hesea više ni ne čitam.
Čitala sam ga kao dosta mlađa, kraj osnovne-početak srednje. ;)

Možda je tek na nekoj knjizi da mi promeni pogled na život.
Dosad nije nijedna. Samo su ga pojedine upotpunile.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back