gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čime se to obrazuje ljudska jedinka, ako je moguće primijetiti?
Btw, piše se i te kako, a dj, sh i ostale slovne improvizacije već je degutantno komentarisati. Ili možda ne koristiš... pardon, ili možda ne koristite qwerty tastaturu? Mis’im, ono... u vezi sa obrazovanjem...
Ne palamudi, B, nego pogledaj bolje.
Mislim da ti ne nedostajem u filozofskoj kafani. Ne znam što bi bilo drugačije ma gdje drugo.
A čime se to obrazuje ljudska jedinka, ako je moguće primijetiti?
Btw, piše se i te kako, a dj, sh i ostale slovne improvizacije već je degutantno komentarisati. Ili možda ne koristiš... pardon, ili možda ne koristite qwerty tastaturu? Mis’im, ono... u vezi sa obrazovanjem...
@tema: ne postoji knjiga koja mi je promenila pogled na život, ali ima onih koje su mi otvorile nove vidike. A možda je i to neka promena, ko će ga znati?
"Glad", Knut Hamsun
"Smrt u Veneciji", Man
bro, btw ta krpa od avatara ti je whack, rU twat or wtf....
Kaže se: ma gde drugde.
No, čini se da je svima Hese bio guru.
bogme meni nije nikako
za mene je on apsolutno drugorazredni pisac, u nivou Selindžera npr, mnogo ispod Mana npr, a mnogo iznad Koelja npr.
povodom menjanja pogleda na život, već sam se izjasnila da mislim da može, tj, meni jeste i to - biliv it or not - Prokleta avlija![]()