knjazevac

pa najverovatnije cu 30. ili 31. ovog meseca...ti mislis stvarno?ma daj videcemo sve zavisi dal mama moze da se iskrade od dece ,cuti i njima da placam sladoled hihihihihi... :oops:

pa mislim da li ti licim na nekog ko se zeza...?kakva decica ,,tvoja?super,opusteno samo,,neka za decu da bude a za nas i ne mora....ja cu mozda i ranije,,,ustvari nista tacno ne znam,,,jako bih voleo da odem ,,,a mozda i ne budem mogao,,..sranje sta da ti kazem ...srbija,,,99 sranja pa onda jedna lepa stvar,,,i to ti je

ma daj ne se nervo\iraj,ako ne odes sada bice prilika jos...ej pa neznam te ,neznam dal se zazas il si ozbiljan..da moja deca hihihihi...jos kad bi ti imao bilo bi extra...

hahah ok nema problema..mada mislim da sam videla tvoj meil u profilu...tako da ocekuj me srizem...hahaha valjda! ej to bi bilo exrtra da pozajmis neko dete da cera ima da se igra malo..

Knjazevac je leti super. Bas sam se malocas vratila is grada, ziva muzika u kaficima, ljudi setaju, ima i sta da se vidi (momci, devojke, kako za koga). Definitivno ima najvise ljudi oko Svetog Ilije (2. avgust), tada je i najtoplije, posle se zahladi, pocinje da bude pusto...

Ma bilo je s*anje. Ja sam se vratila drugog dana vasara sa mora, pa sam izasla tek treceg (poslednjeg) dana i padala je kisa i bilo je bljak. Doduse kisa i dalje pada, ali moras da se naviknes. Jeste da je grad bio pripun, ali je hladno i ova kisa je sve pokvarila, ne pamtim goreg Svetog Iliju od ovog. Pozdrav!!!

Back