Klubovi i Zurke u Kragujevcu

preporucujem da obidjete prelep manastir Blagovestenje, kod Stragara, izdvojen od sveta, ali moguce doci kolima. Manastir je star preko 600godina i prelepo je tamo.
Ja sam jutros bio i kupio neke sitnice, razglednice i ikonice, a idem i u utorak na ispovedanje sa svestenikom, kome sam ime zaboravio :D

tamo, kazu valja na liturgiji isplesti venac od donosene trave koja je prosuta po patosu. Ne znam sto, ali poslusah ih i evo sipred mene mali vencic od trave : )

posebno bi to prijalo strancima. Nek se sete kad su imali dva sata potpunog mira u prirodi? :D

a ja volim tulumbice i baklave kod Cemala...i da pijem bozu!...
a u srcu je lepa torta svarcvald!
a burek je najbolji u erdogliji u buregdzinici beograd!
najlepse pizete i peciva prave oni na aerodromu...uh kako se zovu...na vrh mi jezika...lovacki gulas u kafani Lovac preporucujem, a kvalitetne su ima palacinke kao dezert...prste da polizes....
rostilj, zna se: kafana avala na ulazu u kg u petrovcu...

i tako :(

najlepse pizete i peciva prave oni na aerodromu...uh kako se zovu...na vrh mi jezika...lovacki gulas u kafani Lovac preporucujem, a kvalitetne su ima palacinke kao dezert...prste da polizes....

.................i ja volim Lovac, dobra klopa a i budi neka divna secanja...........

Poslednja izmena:

mmmmmmmmmmmmmmmmm.......:super:

Back