vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
a mogu li i ja sa vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro je, ja sam ručala 
Tebo sokovnik...za jagode...i kucica za pse...gigule:dobro je, ja sam ručala
![]()
elendil:Tebo sokovnik...za jagode...i kucica za pse...gigule:dobro je, ja sam ručala
![]()
ops: joj ne razumem...Tebi sokovnik za Jagodice...i kucica za pse...Sorry Gigi!Savremenik:Meni hulahopke na romboide![]()
elendil:Tebi sokovnik za Jagodice...i kucica za pse...Sorry Gigi!Savremenik:Meni hulahopke na romboide![]()
:wink: ok

Savremenik:![]()
hehehe... opasni ste vi, ali hulahopke su dobra postapalica protiv smrzavanja nogu, a sto se sokovnika tice... to nikako ne pristaje nadimku kakav mi je Una svojevremeno dala![]()
elendil:Znamo,vise nekako volis onaj sa jechmom-pivski!

:shock: 3EMYHKA:ja jos uvek pokusavam da te zamislim u hulahopkama... macaneeee![]()
:shock:
DOBRO JUTRO NARODE! :wink:

mrvica 2:Sto da ne, mislim da bi bas bilo sladak u njima. Jos ako imas, tanke i krive noge kao ja, to je pun pogodak.
P.S. jesi li razmisljao o hulahopkicama na tufnice![]()
Ipak, romboidi vec vise od 10 godina ne izlaze iz mode. Pozajmicu ti da ih probas ako se Gigule smiluje da mi ih isplete. :wink:

:wink:
Savremeniče?!? Pa daj nam tu listu prioriteta...ne ostavljaj nas u mraku neznanja!!!!
gigule:Savremeniče?!? Pa daj nam tu listu prioriteta...ne ostavljaj nas u mraku neznanja!!!!
he he mrvice pazi se sledeći put!!! će padne zagledanje...![]()
a mi ćemo se već nekako snaći