Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi moji, izuzetno mi je zao sto vam se nisam prikljucila na Adi, ali kasno sam videla pozivnicu!!!! Jedan od vasih clanova(novih!)znao je tajming okupljanja, ali je svesno "zaboravio" da mi kaze :roll: !!!!! Sram ga bilo :oops: !!!!!NAdam se da ste se lepo proveli!!!! I da.... SRECAN RODJENDAN!

mrvice ne zameri ali ako bude još okupljanja u toku zime ja sedam samo između muških...samo zato što mi je bilo hladno a muškarci su poznati kao šetajuće grejalice...ne mislim ništa bezobrazno he he he to pisalo u novine...a i istina je...evo meni su noge uvek hladne a Njemu nikada...
Dakle, ja rezervišem mesto između dva muška tijela a bilo bi fer da sve imaju isti tretman...
E a leti možeš sedeti i pored mene...od volje ti :)

Savremeniče pamti ovo jerbo ako ne bude kako ja kažem neće ti pomoći ni taj tvoj karate!

gigule:
mrvice ne zameri ali ako bude još okupljanja u toku zime ja sedam samo između muških...samo zato što mi je bilo hladno a muškarci su poznati kao šetajuće grejalice...ne mislim ništa bezobrazno he he he to pisalo u novine...a i istina je...evo meni su noge uvek hladne a Njemu nikada...
Dakle, ja rezervišem mesto između dva muška tijela a bilo bi fer da sve imaju isti tretman...
E a leti možeš sedeti i pored mene...od volje ti :)

Savremeniče pamti ovo jerbo ako ne bude kako ja kažem neće ti pomoći ni taj tvoj karate!
mrvice,opet brate tupis.
da bi sela gde ti srce zeli moras da stignes na vreme.
ti dodjes zadnja da napravis utisak ali su zato sva mesta zauzeta.
izaberi ??? :wink:

mrvica 2:
Savremenik:
E to cemo jos videti :twisted: . Ne moze sedeti svako gde hoce :wink:
Ma nemoj, onda cu sesti pored tebe pa ces da vidis :twisted: brrr,brrrrrrr, njam :wink:

Ovo tvoje "njam" je zvucalo kao Gigulin stomak koji nije hteo da oda cinjenicu kako nista u subotu nije jeo :lol:

Meni je na nogama bilo hladno, no to nije razlog da sledeci put trazim od neke (ne daj boze nekog) da mi sedi pod nogama (citaj: "izmedju") :lol:

Ipak... ubedila si me Mrvice. Brr i njam su uzrecice koje i ja najcesce (zlo)upotrebljavam :wink:

gigule:
citiraš mene a obraćaš se mrvici? ili sam ja mrvica ili je mrvica ja ...ili obe tupimo ili ... :wink:

E Veco ženo di si mi ti bre! :)
Gigo,ne vidim belog misa.
od nedelje nisam spavala jer sam zavrsavala neke poslove.
ceo danasnji dan mi je bljak.
vrhunac svega je net jer sam se mucila par sati da posaljem neke mailove.
o forumu da ne pricam:ne mogu stranicu da okrenem.
zato se izvinjavam zbog pogresnog obracanja.
pozdrav svima.

Savremeniče stvarno davno nisi popio batine...a posebno od svoje sekretarice...Šta bre iznosiš moje mračne tajne???
Nisam jela jer se nisam setila... :)

Ali ozbiljno ono za muškarce je tačno...ili to il štrikanje čarapa pa ko partizani...I šta fali malo da se grejemo he he
Jagodici će se ovo dopasti...

Veco Ok je
I meni se forum danas teško otvarao...

Jes' vala i ja sam provalila da su se Savremeniku smrzle noge... i to kad god bi me ocepio istim ispod stola! :lol:
A sto se stekovanja izmedju muskaraca tice ja sam za! Nije ni bilo sanse da me zagreje Gigule koja je akumulirala jos onaj novosadski minus! :? :)

E,drage moje Klara nije imala takvih problema na prvom skupu,bila je okruzena muskarcima (jer je bila jedino zensko),a posto su vam se noge posmrzavale da vam objasnim:ovde u Timockoj krajni ima sjajne vune,pa cu vam svima poslati ili doneti po jedne VUNENE carape!mislim,kad su mogli nasi parizani,sto ne...zapravo donecu vam vunu,pa ce zenski svet imati cime da se zanima...a i ko Vam zna velicine stopala?Pozdrav! :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back