elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
E,zar i Ti sine,Brute? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:krvoloce sto nisi dosao je l te smaraju ovi
Pa, i ne toliko, već neću da se trošim, šparam za doček Novaka s' tobom, kod te tvoje tetke !!!

Umesto hvala, vama jedan veliki pozdrav!
gigule:Jagodice jesam tetka ali ne tvoja a to mora da je osobit doživljaj...he he
To nije doživljaj već TEŽAK POSAO !!!![]()
3EMYHKA:krvolocni, zao mi je sto te nije bilo danas... imam utisak da bih te bila rada upoznati :wink:
Š'o ?!? Jel' me Gig nahvalila ?!?
ne svi su čekali tebe ja tela a ono kao samo ne ti...jagodica:ne znam dacu ti tetkin tel pa pitaj ali sada me mrzi, sutra
je l ste se svi izljubili i zavoleli![]()
Prenela je pozdrave i rekla da ti ona licno opravdava izostanak...krvolok:pa kad mi nedaš!!!3EMYHKA:krvolocni, zao mi je sto te nije bilo danas... imam utisak da bih te bila rada upoznati :wink:
Š'o ?!? Jel' me Gig nahvalila ?!?
Sve kao reci u dve rečenice...pa reci im ti! Ja ne umem tako!!!
Kako ti je kuca?
elendil:E,zar i Ti sine,Brute? :shock:
, najvise minusa imamo, to je nedopustivo 
gigule:ne svi su čekali tebe ja tela a ono kao samo ne ti...jagodica:ne znam dacu ti tetkin tel pa pitaj ali sada me mrzi, sutra
je l ste se svi izljubili i zavoleli![]()
Na ovo misljah!una:elendil:E,zar i Ti sine,Brute? :shock:
Sta da se radi imanjace, visa sila! Veruj, bilo bi mi mnogo draze da sam bila tamo sa svim tim dragim ljudima.....Na sledecem skupu i ti i ja moramo da se iskupimo, najvise minusa imamo, to je nedopustivo
![]()

ma ne da smo ih najvise ogovarali nego su bili tema dana???? :wink:Savremenik:Ma gotovi ste. Vas dvoje smo najviše ogovarali![]()