MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835

gde li si ovo nashao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali, mozda covek bas voli da spomene spam, mozda ga to opushta i pomaze mu da opushteno razgovara...
mikelo90:ali, mozda covek bas voli da spomene spam, mozda ga to opushta i pomaze mu da opushteno razgovara...

Pa da, mene samo pominjanje reci spam otvara i tera me da diskutujem o svemu i svacemu, pogotovo o spamu. Svako ima neku inspiraciju, nekima je to ljubav, nekima automobil, a meni spam.

e da je znao da tebe to ne interesuje, ne bi ni pisao postBen_Adam:@Kr$t@, sve je to lepo, ali me uz to i ne interesuje.
Nije mi zanimljivo da briskam za vama, a to moram da radim. Ili razgovarajte kako treba, ili nemojte razgovarati uopshte.
Ne ponashajte se kao deca.

koji si ti spamer, migel 
![]()
![]()
e ljudi prosto mi drago shto sam iz zemunske
e da je znao da tebe to ne interesuje, ne bi ni pisao post
daj nam spisak tema za razgovor 'kako treba'
deca su keva![]()
zavidim im, ocu ja da budem dete. ozbiljno, onako si mali i neiskvaren, samo trchkarash okolo
eh, da smo svi malo vishe deca :rolleyes:
a ti se ne ponashaj kao cale![]()
e, ja sam upravo ukapirao zasto se Ben_Adam tako zove.On je Ban_Adam...dakle, on je predodredjen da bude moderator...Bene, nemoj da se ljutis, ovo je shala :wink:

you're damn right i aint wrong, bit.chSoph*I*:hell yeah,tix,you ain't wrong. . .

eto vidi se ko je iz bloka b-rate odma znash o chemu se prichaja nista,b-rate,a p....? ? ?![]()