Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drug_igrutin:
Nestasna Ameba:
Naravno, da nema nas Sremaca, otišla bi tema u histeriju, ovaj historiju iliti povijest :wink:

Di si ti bre nama?

Šta ima novo kod tebe?

ja poceo da radim u struci!
radim kao nadzorni organ na rekonstrukciji bolnice u Uzicu :!: jes malo daleko ali je dobro.
pa se zbog toga retko dokopam neta, ali cim se okacim svratim do kluba :wink:
pozdrav
zdravo kolega :wink:
vodi računa da ti se g.knjige i situacije slažu :?: :wink:

Ćao ljudi, ja sam se upravo vratio sa mora iz C.Gore, s'obzirom da sam zadnji put bio u C.G. pre ihahaj, mogu da vam kažem da je super, iako su mi svi pričali da je dole shit, sve sami stranci. Iskreno u Budvi je kao u gastarbajterskim kafanama, (kao da sam zalutao kod gazda Žike u Sidneyu) dok H.Novi ima neki šmek.
Šta se radi po forumu :?:

Živ li si, Joxy :D

Ti došao pa nestao iznenada i bez najave, špto bi rekao Dejan Cukić :wink:

Neka si se ti nama lepo proveo. Meni godišnji tek sleduje za neke tri nedelje. Već odbrojavam jer sam počela da kriziram :(

A onda Valjevo, Beograd, rodbina, diplomski (?!), a sve to začinjeno neprestanim prisustvom mog dragog :D

Na forumu manje-više sve po starom. Negde se prepiru, negde se žešće zezaju, a negde diskutuju.

Nažalost, naš klub je prilično presušio što se poruka tiče :cry:

@Nestasna Ameba
Pa tebe čekaju raznorazna dešavanja, dal' će moći sve da izdrže tvoja nejaka pleća :lol:
nego vidim ja da u ovom klubu uskoro neće biti ni žive duše tj. apsolvenata, (a ja neću da dam zadnji ispit iz inata, ma ne isplati mi se), čim ti daš diplomski ko će tebe da navata, još ako bude neko slavlje na jesen (ide sezona)!

Nestasna Ameba:
Da, da, ti Černi!
I ne brini se za Va, ima poverenja u mene.

Ja te zovem na kaficu, pa ti vidi...

Cek, chek, je li mislis na kafu ili bas ono na kafu ? :lol:

Inace ja dodjoh da s eprijavim da sam konacno danas izasao na ispit :-D

Nema razloga za paniku jer i ako ga polozim moj status apsolventa je zagarantovan za dugo, dugo, dugo ... vremena.

Utisak, pa i nije toliko strasno na tim ispitima koliko se pricha.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back