Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
No, thanks.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas lepo,a kojoj od sedam umetnosti si se posvetila?Ja se deklarišem zaljubljenikom u umetnost,
ali ako treba birati između društvenjaka i prirodnjaka, moj izbor je ovaj drugi..pa mislim na tom sam smeru.
Da ne bude zabune neke, ja imam sjajno društvo sa društvenog smera, samo ne znam kakav je to fanatični, a ne bubalački društvenjak?![]()
Prelepo.Ja sam rekao da kad bih se ponovo rodio,voleo bih da uspem kao umetnik.Meni je to nesto najgracioznije i najslobodoumnije..Gluma, pisanje, muzika![]()

Dobro,svako je za nesto predodredjen.Najvaznije je da volis ono sto radis.Onda ce sve teci lakseVolela bih biti umetnik.
Nadam se da neću sama sebe sputati u tome.
Ja volim jezike, ali nije to moja disciplina, ipak.![]()

Hmm,to i jeste otezavajuca okolnost.Medjutim,najvaznije je da se nadas i da verujes da mozes da uspes u tom poslu.Valjda ce posle toga sve dolaziti na svoje.Slažem se, nadam se samo da ću imati i dovoljno para od toga.![]()

Ja ne bihJa bih rekla sreća.![]()
Nadam se da ce Carol jednog dana biti na pinku u nekom poznatom Americkom filmu kao glavna glumica![]()

PS. Koja je zapravo tema ove teme? xD

Je l' mora da se prica o skoli,ili?

Ja znam da trenutno uzivam,jer je tek pocetak drugog polugodja.Samo me mrzi da pisem za sutra sastav iz engleskog. :/
Hvala Bogu da danas nismo isli u skolu.Ja sredom imam matematiku,fiziku i dvocas srpskog kod najodvratnije profesorke na svetu O.o

zna neko kako se kaze na engleskom "suskavac" 
Sta s tim?Francuski, latinski, biologija.![]()