Dalijeva Gala
Aktivan član
- Poruka
- 1.350
Ucimo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Književnost nije tolko loša, mada imamo jednu profesorku kod koje nemaš utisak da baš puno radiš. Čitamo sad "Ilijadu" i pričamo o njoj jedno 5 časova, i onda ona kaže "Obnovite sve, stilske figure, sve o epici, itd..." a sama to onako uzgred ponovi...Ja sam zeleo filolosku,ali sticajem okolnosti je nisam upisao.Odlucio sam se za gimnaziju opsteg smera u svom gradicu,i sad sam druga godina.Kad sam razmisljao bio o filoloskoj,palo mi je na pamet da bi mi knjizevnost pravila problem,jer nisam bas zainteresovan,i ne ljubim puno knjizevnost.Kakva je nastava knjizevnosti?Zasto 3 iz likovnog?
Ne znam gde ti ides,ja sam zeleo u Valjevu.Književnost nije tolko loša, mada imamo jednu profesorku kod koje nemaš utisak da baš puno radiš. Čitamo sad "Ilijadu" i pričamo o njoj jedno 5 časova, i onda ona kaže "Obnovite sve, stilske figure, sve o epici, itd..." a sama to onako uzgred ponovi...Ima dosta...ambicioznih učenika, ambicioznih u smislu imamo jednu likušu koja će pre da crkne nego da ti pomogne nešto... U osnovnoj nikad nisam morala ni da pomislim na neko dokazivanje... Dobra stvar je što se prirodni predmeti ne rade ništa specijalno(a svi koji upišu Filološku izgleda da su operisani od kapiranja matiša &co).
A trica iz likovnog...Crtež mi je bio žešće sranje.
![]()
Ja sam u Bg-u.Ne znam gde ti ides,ja sam zeleo u Valjevu.
Ja sam oduvek mrzeo da se dokazujem,jer smatram da to nije potrebno.Potpuno sam svestan svojih kvaliteta,tako da nemam nameru ikome da ih istichem,sem da zaradim dobru ocenu.Uopste me ne zanima da li su drugi bolji,da li se vise isticu,da li imaju vise petica od mene i sl.Gledam svoj posao.
Mi na likovnom ovde samo ucimo teoriju,i imam 5,a prirodne ne volim nimalo,tako da bi mi to odgovaralo![]()
Hahaha xDI tako...![]()