...tako je kumo ...samo cvrsto
...P.S.pozdravi kuma i kazi mu da mi mnogo ne dostaje :wink:

...P.S.pozdravi kuma i kazi mu da mi mnogo ne dostaje :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za pocasnog clana!Baby Kate:Ma opusti se brucos,naucices... :wink:
Vidis kako veliki Che tretira svoje ispite?
E,ako i ti budes tako radio,onda ces sigurno studirati desetak godina...a sto je jos vaznije,kada budes dosao do statusa apsolventa,ostace ti jos desetak ispita,koje ces razvuci jos vise (ako je to uopste moguce :? )jer neces juriti uslov za godinu i sl,i onda ces konacno postati ravnopravni clan ovog kluba,a posto ces do tada potpuno da se opustis,sve ce ti biti smesno,jer,logicno,nista neces shvatati ozbiljno...![]()
E,sad,ti mozes da krenes i drugim stopama i diplomiras za 4-5 godina,ali to su 'oni drugi',mi sa njima ne pricamo...![]()
Hvala veliki vodjo, najveci medju najvecima, prvi medju poslednjima.Savremenik:Referati su sjajna stvar, narocito ako se secate kako se pisu. Pozdravljam opustene budne clanove!!!![]()
Chernobill:Hvala veliki vodjo, najveci medju najvecima, prvi medju poslednjima.Savremenik:Referati su sjajna stvar, narocito ako se secate kako se pisu. Pozdravljam opustene budne clanove!!!![]()
Moj iskren pozdrav.
Ako tako nastavis sa polaganjem ispita neces ti jos dugo biti nas vodja...ali uvek cas imati pocasno mesto osnivaca i pokretaca kluba(molim te Boze samo da ne prerastemo u partiju) :wink:Savremenik:Referati su sjajna stvar, narocito ako se secate kako se pisu. Pozdravljam opustene budne clanove!!!![]()
Ja sigurno ne.Baby Kate:I nemoj da se ko predje i ustane sutra(tj.danas) pre 12.00.
Tako se pocinje...
Baby Kate:I nemoj da se ko predje i ustane sutra(tj.danas) pre 12.00.
Tako se pocinje...
Verovala ili ne desavalo mi se (po 7 dana za redom) da ne stignem na veceru u menzu jer prispim. Ako si stara garda znas o cemu pricam. Sva sreca pa su to davno prosla vremena.Baby Kate:17.00.???
Ja...ja prosto nemam reci...ovo je...ovo je zaista...
Mislim,cula sam ja da ima toga,ali sam mislila da je u pitanju urbana legenda...
Sada zaista nemam vise nikakvog straha,MOJA ZEMLJA PROPASTI NECE!!! :wink:
ma ja sam i onako alergicna na sunce...i na letovanju nocujem... 8)Baby Kate:Sunce je precenjeno... 8) (ovo su stakla za zastitu od monitora)
Pa nema vas mishevi. Ja mislim da ste udarili po ucenju pa vas sramota da se pojavljujete ovde.antigona:...eeee,da bar ucimo...![]()