Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma opusti se brucos,naucices... :wink:
Vidis kako veliki Che tretira svoje ispite?
E,ako i ti budes tako radio,onda ces sigurno studirati desetak godina...a sto je jos vaznije,kada budes dosao do statusa apsolventa,ostace ti jos desetak ispita,koje ces razvuci jos vise (ako je to uopste moguce :? )jer neces juriti uslov za godinu i sl,i onda ces konacno postati ravnopravni clan ovog kluba,a posto ces do tada potpuno da se opustis,sve ce ti biti smesno,jer,logicno,nista neces shvatati ozbiljno... :)
E,sad,ti mozes da krenes i drugim stopama i diplomiras za 4-5 godina,ali to su 'oni drugi',mi sa njima ne pricamo... :)

Baby Kate:
Ma opusti se brucos,naucices... :wink:
Vidis kako veliki Che tretira svoje ispite?
E,ako i ti budes tako radio,onda ces sigurno studirati desetak godina...a sto je jos vaznije,kada budes dosao do statusa apsolventa,ostace ti jos desetak ispita,koje ces razvuci jos vise (ako je to uopste moguce :? )jer neces juriti uslov za godinu i sl,i onda ces konacno postati ravnopravni clan ovog kluba,a posto ces do tada potpuno da se opustis,sve ce ti biti smesno,jer,logicno,nista neces shvatati ozbiljno... :)
E,sad,ti mozes da krenes i drugim stopama i diplomiras za 4-5 godina,ali to su 'oni drugi',mi sa njima ne pricamo... :)
Za pocasnog clana!
Mudro zboris sinko.

Baby Kate:
17.00.???
Ja...ja prosto nemam reci...ovo je...ovo je zaista...
Mislim,cula sam ja da ima toga,ali sam mislila da je u pitanju urbana legenda...
Sada zaista nemam vise nikakvog straha,MOJA ZEMLJA PROPASTI NECE!!! :wink:
Verovala ili ne desavalo mi se (po 7 dana za redom) da ne stignem na veceru u menzu jer prispim. Ako si stara garda znas o cemu pricam. Sva sreca pa su to davno prosla vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back