Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још недељу дана распуста?

Радна група Владе Србије предложила продужење распуста у школама, због штедње електричне енергије.

Због штедње електричне енергије требало би продужити распуст у школама, предложила Радна група Владе Србије за сигурно снабдевање енергентима.

sastanak radne grupe.jpg

Састанак Радне групе за сигурно снабдевање енергентима

Радна група предлаже да се хитно смањи потрошња струје, као и да ЕПС смањи производњу за 500 мегавата.
Уколико се предлог прихвати, ђаци ће имати распуст све до понедељка, 20. фебруара.
Државни секретар за енергетику Душан Мракић јутрос је најавио да ће Министарство за инфраструктуру и енергетику предложити да школе продуже одмор и споје га са државним празником Сретењем, односно да не раде и следеће недеље, што би, како је рекао, допринело уштеди електричне енергије у наредним хладним данима.
"Предложићемо Министарству просвете и Влади да донесе такву једну меру", рекао је Мракић гостујући у Јутарњем програму РТС-а, наводећи да су мером Владе Србије да се ове недеље не иде у школе остварене значајне уштеде.

Izvor: www.rts.rs

Још недељу дана распуста?

Радна група Владе Србије предложила продужење распуста у школама, због штедње електричне енергије.

Због штедње електричне енергије требало би продужити распуст у школама, предложила Радна група Владе Србије за сигурно снабдевање енергентима.

sastanak radne grupe.jpg

Састанак Радне групе за сигурно снабдевање енергентима

Радна група предлаже да се хитно смањи потрошња струје, као и да ЕПС смањи производњу за 500 мегавата.
Уколико се предлог прихвати, ђаци ће имати распуст све до понедељка, 20. фебруара.
Државни секретар за енергетику Душан Мракић јутрос је најавио да ће Министарство за инфраструктуру и енергетику предложити да школе продуже одмор и споје га са државним празником Сретењем, односно да не раде и следеће недеље, што би, како је рекао, допринело уштеди електричне енергије у наредним хладним данима.
"Предложићемо Министарству просвете и Влади да донесе такву једну меру", рекао је Мракић гостујући у Јутарњем програму РТС-а, наводећи да су мером Владе Србије да се ове недеље не иде у школе остварене значајне уштеде.

Izvor: www.rts.rs

smiley-cool181.gif

Usvojiće ovo sigurno (kao što su i sve ostalo usvojili)..

Sad su malo izmenili pa se u 8. uci ekologija. Nastavnica mi je rekla da je dovoljno da se uci iz skolske knjige, ali ne znam do koje lekcije je za opstinsko takmicenje. Prosle godine je bilo do lekcije "Crvene knjige flore i faune", ali ne znam da li je tako i ove godine...

hehehhe ja ne svracam cesto ovde, ali ajde da vam se javnem :lol:
ima li nesto zanimljivo, trac neki? :mrgreen:
ko se smuvao, kome je pukla carapa, ko se s kim posvadjao i tako to :lol:

inace doc, nzm dal sam ti rekla, ali ako upisem ovaj fakultet na budzet uzimam pare od skolarine i obilazim drustvo po Srbiji i inostranstvu, izmedju ostalog Subotica mi je na listi :P
nmg da cekam direktora da se smiluje i odresi kesu, prolazi mi vreme pa stvar preuzimam u svoje ruke :lol:

hehehhe ja ne svracam cesto ovde, ali ajde da vam se javnem :lol:
ima li nesto zanimljivo, trac neki? :mrgreen:
ko se smuvao, kome je pukla carapa, ko se s kim posvadjao i tako to :lol:

inace doc, nzm dal sam ti rekla, ali ako upisem ovaj fakultet na budzet uzimam pare od skolarine i obilazim drustvo po Srbiji i inostranstvu, izmedju ostalog Subotica mi je na listi :P
nmg da cekam direktora da se smiluje i odresi kesu, prolazi mi vreme pa stvar preuzimam u svoje ruke :lol:

Jeej,jeej :zskace: :D
Siguran sam da ces uspeti ;)
Ovako...sta te interesuje od nasih zajednickih poznanika? :D
I dalje smo grad sa najvecom stopom samoubistva :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back