Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej, to se rimuje... :D Heh, testiranje... Samo muche tu decu, c c c... :P

Stvarno, trebalo bi nastavnici i profesori da se potrude i da pazljivo prate ucenike kako rade, sta ih zanima i koliko znaju, i da zainteresuju ucenike tako sto ce im davati individualne zadatke ali ne jednom godisnje kao sada, nego na svakih 7 dana, pa da izvuku od njih ono sto bi ucenici pokazali na testu, ocenu. Tako bi se smanjila tenzija u skolama, i trema.

Onda 'South Park' definitivno dolazi u obzir... :D Poshalji mi to i snimke sa Eurosonga koje imash i pesme sa ove i proshlih takmichenja... Ako ostane josh mesta, stavi neshto smeshno, bilo shta... Eto toliko... :D Hvala unapred, samo ne znam kako te ne mrzi da mi shaljesh i rezhesh, ali dobro... Tvoj problem... :P Pozdrav :)

E, srce mi puno kad dođem na forum, a ono gomila novih postova
Dule, izvini, nisam još stigla da pošaljem cd, idem svaki drugi dan u Niš, a ovako samo učim svakodnevno
Još sam pokrenula inicijativu za otvaranje centra za decu i mlade
I sad apsolutno ne znam gde mi je glava
Računaj na cd sledeće nedelje, samo da malo smanjim obaveze...

hmmm... drugari... samo da se javim... gde su ljudi koji su bili zacetnici ove teme?

Diplomirali, sljam :)
Samo se jos ja drzim :klap:
Savremenik je najavio odlazak, vojska, pa posao, svasta nesto. Dobar deo diplomirao, poneki duguju i pivo, pa se, valjda, zato ne javljaju :)

Ali stizu nove generacije i dok je sveta i veka bice i apsolvenata :lol: mada, ova Bolonja je zeznuta stvar, ne moze vise da se studira 100 godina :thumbdown:

:bye:
Pa, drugari, nadam se da me primate u Klub!? Trebalo bi, jer sam od muke zaboravila koiko sam vec dugo apsolvent!?!
Prvi put sam na nekom ovakvom mestu i to bas zbog vas!
Pokusavam da pronadjem nekog studenta 4. godine kineskog jezika, ili apsolventa, pa ako ima nekog slicnog, neka se javi!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back