Pop Relja
Aktivan član
- Poruka
- 1.416
Ti si moja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da kao da je iz vasaraNestasna Ameba:Veco, lepo ti stoji ova ljubicasta i ciklama boja oko glave :wink:
a da je prava vestica to znamNestasna Ameba:Ne, nego kao da je BAŠ veštica :wink:
Cmoka za moju vatrenu Sremicu ***********
nije bas takoMangup sa diplomom:a da je prava vestica to znamNestasna Ameba:Ne, nego kao da je BAŠ veštica :wink:
Cmoka za moju vatrenu Sremicu ***********![]()
:wink: 
nisam vise..obustava neprijateljstava koje nikada i nije bilo pravo..veliki pozdrav :wink:vecavestica:nije bas takoMangup sa diplomom:a da je prava vestica to znamNestasna Ameba:Ne, nego kao da je BAŠ veštica :wink:
nisi valda jos ljut na mene![]()

ne znam ko te je poslao od belosvetskih sluzbi ali uspeli su... :shock:Nestasna Ameba:Nije više, veco, ja ga pripitomila![]()
Gle, kako je sad umiljat kao kuca :wink:
stvarno ne mogu da prepoznam sebe...Amebice ...ljubav sa tobom je tako divna..hvala Forumu sto nas je spojio...
mislim da smo mozda i mi otvorili sezonu parova..
mozda je vreme i za druge da krenu
ops:

/Mangup sa diplomom:ne znam ko te je poslao od belosvetskih sluzbi ali uspeli su... :shock:Nestasna Ameba:Nije više, veco, ja ga pripitomila![]()
Gle, kako je sad umiljat kao kuca :wink:stvarno ne mogu da prepoznam sebe...Amebice ...ljubav sa tobom je tako divna..hvala Forumu sto nas je spojio...
mislim da smo mozda i mi otvorili sezonu parova..
mozda je vreme i za druge da krenu
ops:
![]()
![]()
:wink:drago mi je da nema više neprijateljstva :wink:Mangup sa diplomom:nisam vise..obustava neprijateljstava koje nikada i nije bilo pravo..veliki pozdrav :wink:vecavestica:nije bas takoMangup sa diplomom:a da je prava vestica to znamNestasna Ameba:Ne, nego kao da je BAŠ veštica :wink:
nisi valda jos ljut na mene![]()
![]()

antigona:Drugari!!!!! Ja vec stampam diplomski! TATATIRA
p.s. Nije bilo lako,ali je dostizno.

mrzim zimuPop Relja:Joj, na škrge, ali doći će novembar pa ću da živnem!
8)
vecavestica:mrzim zimuPop Relja:Joj, na škrge, ali doći će novembar pa ću da živnem!
8)![]()

eeee,to već mooože :wink:Pop Relja:vecavestica:mrzim zimuPop Relja:Joj, na škrge, ali doći će novembar pa ću da živnem!
8)![]()
Nećeš da te grejem?![]()