Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
i ti sinke od yebaca posta baba
))))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti sinke od yebaca posta baba))))
Dzaba ti velika jaja kada te zene ugnjetavaju![]()
U doggy i shhh bitch!i onda ona oseti muskost
i ne sme da te dira vise
![]()
Pa nisam ja ti da me pali kad me zena udara stiklom u jaja. Ti bi joj pojeo gowno ko sarmu samo da ti da malo da omirises picu. Ja imam drugaciji stav, mora se ona dobro potruditi oko moje kite. A ne kazem da nisu probale preuzeti vodstvo, samo te su sve sisle sa scene.
Mene to ne pali niti me neka udarila stiklom u jaja jer obozavaju to mestoi cuvaju i paze maze i ljube
![]()
Vidi se da me ne poznajes dobrone radim te fekalije kao sado mazo
![]()
Lepo je olizem po lepim mestimakad je tucam kao Beast
ona samo uziva
![]()
Ok za neke sex igrice dopustam da dominira jer ima tu fantazijukoju ne zelim da joj kvarim, ali samo u toku sexa
![]()
Ti si mek sa njima i zato ti to rade![]()
Ja sam sa njima normalan ni tvrd ni mek. Ustvari sve one mene pamte kao velikog romanticara sto posto. A to za lizanje, ja to ne radim. One meni puse, a ja njih ne lizem, jer sam ja gospodar.
e moj sinke cim si ti krenuo da kukas toliko,proveri da ti se nisu sasusila jajaMalo si se zajebala, i da ocu postati baba, ne mogu od silnih jaja. Kad su jaja velika ona strse napred puno i tako te automatski vuku napred vecom brzinom nego kod ljudi koji imaju mala jaja. Moze se reci slicno kao kad zena ima velike sise.
e moj sinke cim si ti krenuo da kukas toliko,proveri da ti se nisu sasusila jaja))) sve je to baba u najavi, al ok, sta sad, svi cemo se mi zbabiti na kraju
![]()
Jel tako da bi bilo dobro ovde se pozaliti ko od zene dobija batine i stiklom u jaja? Ili koga zena maltretira kokodakanjem.
Kako resavate kad vam kokodace?
ne slusas je uopste
na jedno udje na drugo izadje
ako te nesto pita samo se treniras da pamtis bez smisla poslednju njenu rec
I onda ponovis upitno
ako je lukava pa se doseti da te pita o "onome sto smo razgovarali" kazes joj
"u pravu si"
Jel tako da bi bilo dobro ovde se pozaliti ko od zene dobija batine i stiklom u jaja? Ili koga zena maltretira kokodakanjem.
Stap i po grbi !!!!Jel tako da bi bilo dobro ovde se pozaliti ko od zene dobija batine i stiklom u jaja? Ili koga zena maltretira kokodakanjem.