Klub ugnjetavanih muskaraca

Dzaba ti velika jaja kada te zene ugnjetavaju :lol:

U doggy i shhh bitch! :heart: i onda ona oseti muskost :zper: i ne sme da te dira vise :aha:

Pa nisam ja ti da me pali kad me zena udara stiklom u jaja. Ti bi joj pojeo gowno ko sarmu samo da ti da malo da omirises picu. Ja imam drugaciji stav, mora se ona dobro potruditi oko moje kite. A ne kazem da nisu probale preuzeti vodstvo, samo te su sve sisle sa scene.

Pa nisam ja ti da me pali kad me zena udara stiklom u jaja. Ti bi joj pojeo gowno ko sarmu samo da ti da malo da omirises picu. Ja imam drugaciji stav, mora se ona dobro potruditi oko moje kite. A ne kazem da nisu probale preuzeti vodstvo, samo te su sve sisle sa scene.

Mene to ne pali niti me neka udarila stiklom u jaja jer obozavaju to mesto :lol: i cuvaju i paze maze i ljube :zaljubljena:

Vidi se da me ne poznajes dobro :mrgreen: ne radim te fekalije kao sado mazo :bljak:

Lepo je olizem po lepim mestima :rumenko: kad je tucam kao Beast :mrgreen: ona samo uziva :rumenka:

Ok za neke sex igrice dopustam da dominira jer ima tu fantaziju :zper: koju ne zelim da joj kvarim, ali samo u toku sexa ;)

Ti si mek sa njima i zato ti to rade :sad2:

Mene to ne pali niti me neka udarila stiklom u jaja jer obozavaju to mesto :lol: i cuvaju i paze maze i ljube :zaljubljena:

Vidi se da me ne poznajes dobro :mrgreen: ne radim te fekalije kao sado mazo :bljak:

Lepo je olizem po lepim mestima :rumenko: kad je tucam kao Beast :mrgreen: ona samo uziva :rumenka:

Ok za neke sex igrice dopustam da dominira jer ima tu fantaziju :zper: koju ne zelim da joj kvarim, ali samo u toku sexa ;)

Ti si mek sa njima i zato ti to rade :sad2:

Ja sam sa njima normalan ni tvrd ni mek. Ustvari sve one mene pamte kao velikog romanticara sto posto. A to za lizanje, ja to ne radim. One meni puse, a ja njih ne lizem, jer sam ja gospodar.

Ja sam sa njima normalan ni tvrd ni mek. Ustvari sve one mene pamte kao velikog romanticara sto posto. A to za lizanje, ja to ne radim. One meni puse, a ja njih ne lizem, jer sam ja gospodar.

Lizanje je put do zenskog :heart: Centar njenog univerzuma :lol: lizanje pice i bradavica je pola sexa, posle tucanjm samo dovrsis :rotf: i dovedes je do konacnog orgazma :vatromet: :lol:

Uskracujes im mnogo uzitka :aha: zato te ne cene nego mozda iskoriste kad im frka :mrgreen:

E sad ako si kivan na neku to je drugo ;)

Malo si se zajebala, i da ocu postati baba, ne mogu od silnih jaja. Kad su jaja velika ona strse napred puno i tako te automatski vuku napred vecom brzinom nego kod ljudi koji imaju mala jaja. Moze se reci slicno kao kad zena ima velike sise.
e moj sinke cim si ti krenuo da kukas toliko,proveri da ti se nisu sasusila jaja :)))) sve je to baba u najavi, al ok, sta sad, svi cemo se mi zbabiti na kraju :lol:

e moj sinke cim si ti krenuo da kukas toliko,proveri da ti se nisu sasusila jaja :)))) sve je to baba u najavi, al ok, sta sad, svi cemo se mi zbabiti na kraju :lol:

Ma vidim ja da tebe muci moja muskost i da bi po svaku cenu to srusila, ali sta da ti ja radim. I ja sam nekad zelio sto sta u zivotu, pa nista od toga. Ali neka u tvojoj glavi tvoj san ti niko ne moze oduzeti.

Jel tako da bi bilo dobro ovde se pozaliti ko od zene dobija batine i stiklom u jaja? Ili koga zena maltretira kokodakanjem.

Kako resavate kad vam kokodace?

samo bez kukumavcenja

a kvocanje treba preduprediti
instinktivno biti korak ispred, razmisljati potez, dva unapred
i ne dozvoliti da uopste do toga dodje

moze da se desi da se usporim, alkoholizujem, zaboravim, odlepim
onda malo glasnosti i sa moje strane, mora da se parira
konacna solucija je saputanje na jastuku :rumenko:

ne slusas je uopste
na jedno udje na drugo izadje
ako te nesto pita samo se treniras da pamtis bez smisla poslednju njenu rec
I onda ponovis upitno
ako je lukava pa se doseti da te pita o "onome sto smo razgovarali" kazes joj
"u pravu si"

skolski primer muskog imbecila:lol:
u udzbenike treba da udjes, kao predstvnik ogromne grupe retardiranih i tupavih predstavnika ljudske vrste:)

ps. ovo ti je, naravno, kompliment

Back