KLUB PRAVIH DEVICA: Četiri maturatnkinje iz Beograda žele nevine da uđu u brak!

Fino je to sto nisu raskalasne kao njihove vrsnjakinje, mada ne kapiram cuvanje za brak.
Neka se cuvaju za nekog za koga misle da je ok muskarac, ovo za brak mi je nepotrebno.

Sta je sa onima koji ne planiraju da se zene do 30-te? Od 20-te to 30-te samo drzanje za ruke i poljubac u usne?
Opet, njihova stvar, lepa promena u odnosu na ono sto se vidja svaki dan, ali i to je druga krajnost.

Kako mozes da planiras brak bez osobe koju volis i koja tebe voli?
Ako mislis da je ona prava neces cekati jos deceniju da je zenis vec je pitati onda kada mislis da je pravi trenutak.

Promasio si malo i oko pogleda na brak.
Svako zeli da pored sebe ima najboljeg moguceg partnera, brak tu dodje kao jagodica na torti ili pogodak u centar mete.

@Tema:
Oko ovoga se podigla galama kao i oko Informerofih citateljki koje promovisu prostituciju.
Jedino sto je ovo lepsi primer koji ne savetuje devojke da sire noge pred novcanikom vec ih podseca da je ljubav najbitnija.

..da bi se prepoznala glupost
mora se biti glup...:)

Apsolutno netočno. :)
Jedna od omiljenih mi Einsteinovih izreka jest -"Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran."

- - - - - - - - - -

Ne ljuti se Faraone. Pogledaj još jednom svoj upis, pročitaj ga na glas i sve će ti biti jasno.:)

Apsolutno netočno. :)
Jedna od omiljenih mi Einsteinovih izreka jest -"Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran."

- - - - - - - - - -

Ne ljuti se Faraone. Pogledaj još jednom svoj upis, pročitaj ga na glas i sve će ti biti jasno.:)

Samo možeš i da shvatiš te površne poruke.

Back