KLUB PRAVIH DEVICA: Četiri maturatnkinje iz Beograda žele nevine da uđu u brak!

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
U danasnje vreme sveprisutne banalizacije i povrsnosti seksualnih odnosa, imamo jedan kontra primer , devojke koje imaju stav da nevine treba da udju u brak. Vase misljenje o tome ?

Četiri maturantkinje jedne beogradske gimnazije ne razlikuju se ni u čemu od svojih vršnjakinja, osim po jednoj stvari - čuvaju nevinost za prvu bračnu noć.

Skloni da pojednostavljujemo trendove, često sve mlade generacije kvalifikujemo s pridevima površni, nezainteresovani, bezidejni. Da su takvi stavovi predrasude potvrđuje primer četiri maturantkinje koje su osnovale neformalni kružok Klub pravih devica.

Deleći međusobno iste ili slične vrednosti, odlučile se da se odupru sveprisutnoj banalizaciji seksualnog odnosa dajući prednopst ljubavi. Osim što su odlične učenice, što uživaju u druženju, odlaze na žurke i u klubove, Mina, Zora, Tamara i Eva odlučile su da nevine uđu u bračnu zajednicu.

"Nemam ništa protiv drugarica koje su seksualno aktivne od 13. ili 14. godine. Meni one ne smetaju, ali ja nisam takva. Želim da kao devica uđem u brak", kaže Mina, osamnaestogodišnja učenica četvrte godie jedne beogradske gimnazije koja namerava da upiše medicinu u junu.

Sve članice Kluba pravih devica imaju ozbiljne emotivne veze.

"Ja sam u vezi s dečkom deset meseci, a Zora čak dve godine. Mladići su prihvatili naš izbor. Ne mogu reći da su uvek najsrećniji zbog toga, ali nas poštuju. Ako se budu pokazali vrednim, da su oni ti pravi, njima ćemo pokloniti nevinost", priznaje Mina.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/klub-pravih-devica-cetiri-maturatnkinje-iz-beograda-zele-nevine-da-udu-u-brak-ovo-je-njihova-prica-clanak-2252849

U danasnje vreme sveprisutne banalizacije i povrsnosti seksualnih odnosa, imamo jedan kontra primer , devojke koje imaju stav da nevine treba da udju u brak. Vase misljenje o tome ?

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/klub-pravih-devica-cetiri-maturatnkinje-iz-beograda-zele-nevine-da-udu-u-brak-ovo-je-njihova-prica-clanak-2252849

i sta onda se udaju i seks i bude sranje...msm svako bira svoje al bolje pre neke dugorocne obaveze sve isprobati a posebno zajednicke navike tipa da zive neko vreme zajedno da vide jel se podnose ili ne:lol:dal decko trazi mamu ili ne :lol: a to nevinost i te fore to je realno samo parce koze...a odbijanje da se udje u neku dublju vezu je uglavnom odraz nekih psih.problema(msm sto je osoba starija)..

- - - - - - - - - -

Dobro...njihova stvar. Što u novine? :dontunderstand:

da se nadje najbolja ponuda :lol:

- - - - - - - - - -

разлика између њих и осталих девојака је што мисле да је секс нешто нарочито а то је у ствари само турај-вади

:eek::lol:

- - - - - - - - - -

pod hitno da se javis drugu heru na obuku :rotf:

Poslednja izmena:
Meni clanak na kuriru deluje izmisljeno, prosto ne mogu da shvatim da neka devojka ide nekom novinaru da se poveri kako je nevina itd...Ne kazem da je novinar to sve izmislio, nego mozda su ga klinkice nalozile.

Sa druge strane, pod uslovom da je tekst istinite sadrzine, ne mogu da se otmem utisku o preuvelicavanju licnih dozivljaja tih devojaka o njihovoj nevinosti. Kao sto je izopaceno da neke devojke sa 13 ili 14 godina gube nevinost i to obzanjuju celom svetu, tako se i ovo dokazivanje nevinosti svede na isto. To je privatna stvar svake osobe, i ne vidim zasto bi neko normalan uopste pricao novinaru o tome.

i sta onda se udaju i seks i bude sranje...msm svako bira svoje al bolje pre neke dugorocne obaveze sve isprobati a posebno zajednicke navike tipa da zive neko vreme zajedno da vide jel se podnose ili ne:lol:dal decko trazi mamu ili ne :lol: a to nevinost i te fore to je realno samo parce koze...a odbijanje da se udje u neku dublju vezu je uglavnom odraz nekih psih.problema(msm sto je osoba starija)..

- - - - - - - - - -

Ne kapiras ti to.

- - - - - - - - - -

Maturantkinje...
A u brak će ući sa 20, i da se naprcaju do 25-te, za ceo život...

I samo mi nisu jasni ti likovi što su s njima u vezi, navodno, koje probleme oni imaju...

Ni ti ne kapiras.

Nije cudo. Samo cetiri maturantkinje kapiraju.

Fino je to sto nisu raskalasne kao njihove vrsnjakinje, mada ne kapiram cuvanje za brak.
Neka se cuvaju za nekog za koga misle da je ok muskarac, ovo za brak mi je nepotrebno.

Sta je sa onima koji ne planiraju da se zene do 30-te? Od 20-te to 30-te samo drzanje za ruke i poljubac u usne?
Opet, njihova stvar, lepa promena u odnosu na ono sto se vidja svaki dan, ali i to je druga krajnost.

Fino je to sto nisu raskalasne kao njihove vrsnjakinje, mada ne kapiram cuvanje za brak.
Neka se cuvaju za nekog za koga misle da je ok muskarac, ovo za brak mi je nepotrebno.

Sta je sa onima koji ne planiraju da se zene do 30-te? Od 20-te to 30-te samo drzanje za ruke i poljubac u usne?
Opet, njihova stvar, lepa promena u odnosu na ono sto se vidja svaki dan, ali i to je druga krajnost.

Ne razumes ti to.

...'nespremne' maturantkinje
su
ili ruznjikave
ili toliko lijepe
da su plasile okolinu
drugo objasnjenje
ne,- p o s t o j i ...

"Osamnaestogodišnja učenica četvrte godie jedne beogradske gimnazije koja namerava da upiše medicinu u junu." Gimnazija pa medicina, šta ti očekuješ?

- - - - - - - - - -

il si ti glup k'o stup. :)

Šta je stup?

Da, odlučile su NE JEBAT se prije braka. UUUUUU ... odma se postavljaju dijagnoze.:D:D Plačem.

- - - - - - - - - -

"Osamnaestogodišnja učenica četvrte godie jedne beogradske gimnazije koja namerava da upiše medicinu u junu." Gimnazija pa medicina, šta ti očekuješ?

- - - - - - - - - -

Šta je stup?

skraćeno od stupID. ..

Back