pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
zatrpaše nas na Moljcima jesi video , ništa ja tu nisam krivaA iscimala si me sinoc, nadji temu nadji temu nadji temu
I nista![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zatrpaše nas na Moljcima jesi video , ništa ja tu nisam krivaA iscimala si me sinoc, nadji temu nadji temu nadji temu
I nista![]()
Nemoj! Super ti čuči!Aj vadim se iz bare
Jesu. Svaka ti cast kako si prezivela zatrpavanjezatrpaše nas na Moljcima jesi video , ništa ja tu nisam kriva
MokroNemoj! Super ti čuči!
Preživećeš!
Osusim se nekakoPreživećeš!
Kada ga nađeš podeli sa mnom.Imam mali milion obaveza i zadataka , ali umorim se na poslu !
Ne znam šta je rešenje?
Ja čak i idem da plivam pre ili posle posla , mada nisam od ponedeljka i već me muka hvata.Kada ga nađeš podeli sa mnom.
Sve što ti prija je normalno.Ja čak i idem da plivam pre ili posle posla , mada nisam od ponedeljka i već me muka hvata.
Lakše mi je valjda da pijem kafu i časkam? Ili je to normalno
Ланселот?!!! Еј?
ПОтписујем.Sve što ti prija je normalno.
Sutra zakazali roditeljski. Meni se ne ide. I normalno mi je da ne odem. Pa ne moram baš uvek. Evo, za sve ove godine sam možda 2 preskočila. Ranije sam osećala grižu savesti, kao da će Zemlja krenuti da se okreće u suprotnom pravcu, a sada - ima da ne odem i još ću da kod kuće podignem noge na sto sa šoljom kafe u jednoj i slatkišem u drugoj ruci.
Nakrivila bih kapu ali je ne nosim u stanu. Ma more šta me briga, ništa ne moram.![]()
А какав аватар
To sam ja , AI okruženje sa crvenom kosom.А какав аватар![]()
Предивна. Баш тако сам те и замишљалаTo sam ja , AI okruženje sa crvenom kosom.
HvalaПредивна. Баш тако сам те и замишљала![]()
![]()
Акценат је на твом изразу, погледу...то ми је - тако ти!HvalaPlavuša sam. Sve je to namerno urađeno.Zbrka. Kao i ja sam i nisam. Mada sam imala i takvu boju kose
Nedostaje mi, da znaš!Пикац, ајде негде да се свађамо са феминисткињама или МШ или...???