- Poruka
- 52.752
Иду уз све сукње уз фармерке, хаљине..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja žena ima dovoljno cipela i tašni? Koja?Срамота ме да кажем, ал јуче сам купила још једну ташну!
А нисам купохоличарка! Стварно, само не могу да одолим кад је повољно..
А ципела никад довољно! И ташни!
Kupila sam čizmice , lone , 2 rolke pre 2 nedelje ,a 2 para trenerica ( donji deo) - juče.Срамота ме да кажем, ал јуче сам купила још једну ташну!
А нисам купохоличарка! Стварно, само не могу да одолим кад је повољно..
А ципела никад довољно! И ташни!
Evo šopingujemo!
НИ ЈЕДНА!Koja žena ima dovoljno cipela i tašni? Koja?
PRE TOGA NIŠTA , odvikla sam se od šopinga nekakoKupila sam čizmice , lone , 2 rolke pre 2 nedelje ,a 2 para trenerica ( donji deo) - juče.
Nije to bilo u doba sniženja , ali mi je sve trebalo.
Primećuješ li da često koristim 2 ?
![]()
TAKO'E!НИ ЈЕДНА!
ПА неопходно је све у пару, као да си Ное бокте!Kupila sam čizmice , lone , 2 rolke pre 2 nedelje ,a 2 para trenerica ( donji deo) - juče.
Nije to bilo u doba sniženja , ali mi je sve trebalo.
Primećuješ li da često koristim 2 ?
![]()
VidimoPRE TOGA NIŠTA , odvikla sam se od šopinga nekako
Ja ceri ajfon sinocEvo šopingujemo!
Ja juče jedne pantalone. Jedne.
Stigle mi cipele iz Crne Gore jer ja kada upecam cipele neće mi pobeći pa i da su u Kongu!
Па зато сад све дупло!PRE TOGA NIŠTA , odvikla sam se od šopinga nekako
Bravo! Sutra i torbu da joj kupiš!Ja ceri ajfon sinoc
Kad se dvoumim - uzmem i jedno i drugo. Ja kupujem za 5 minuta !ПА неопходно је све у пару, као да си Ное бокте!![]()
Moze, al djackuBravo! Sutra i torbu da joj kupiš!
И ја! Видим, пробам купим. Или само видим - купим!Kad se dvoumim - uzmem i jedno i drugo. Ja kupujem za 5 minuta !
Sad mi lakše. Pre nedelju dve kupim torbu. Crnu. Danas na poslu komentarišem - hm, mogla bih i zelenu, vidi kako je lepa!Kad se dvoumim - uzmem i jedno i drugo. Ja kupujem za 5 minuta !
Jesi li se upisala na onu temuPRE TOGA NIŠTA , odvikla sam se od šopinga nekako
Pa da. Uopšte ne razmišljam.Sad mi lakše. Pre nedelju dve kupim torbu. Crnu. Danas na poslu komentarišem - hm, mogla bih i zelenu, vidi kako je lepa!
Šta će ti čarape i onako non stop po vodi gacaš!Mogao sam 6000 pari carapa za sebe da kupim
Ne može! Ne pika se.Moze, al djacku![]()
nisam sad ovo što sam kupovala jučeJesi li se upisala na onu temu![]()
A iscimala si me sinoc, nadji temu nadji temu nadji temunisam sad ovo što sam kupovala juče
Aj vadim se iz bareŠta će ti čarape i onako non stop po vodi gacaš!
Ne može! Ne pika se.
Ја сам јуче рекла продавачици, док сам претужна гледала све оне поређане торбе, како је једна од највећих неправди што поштена жена нема од сваке боје , модела и величине по једну ту торбу..Sad mi lakše. Pre nedelju dve kupim torbu. Crnu. Danas na poslu komentarišem - hm, mogla bih i zelenu, vidi kako je lepa!