- Poruka
- 85.617
dastadapacedakakodabomeТако је.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dastadapacedakakodabomeТако је.
Јамачноdastadapacedakakodabome
ipak sam generalno mirna, a kad se probudim i ne umem da pričamМислим да је то не инспирише..ал нека сама каже![]()
tebi sve stojiДок мени сасвим прија лајт полетна енергија као противтежа мојим личним тешким филозофским шизореним цепањима која ми, да се разумемо, одлично стоје!
ovde se ocekuje detaljna evidencija plivackih aktivnosti takodjeipak sam generalno mirna, a kad se probudim i ne umem da pričam![]()
uspela sam nekako da se probudim pre 11 i sada pijem kafu i idem KONAČNO. Posle toga posao pa ne znam koliko je pametno ali nisam ni ja pametna pa mi ležiovde se ocekuje detaljna evidencija plivackih aktivnosti takodje
znaci napravljeno je mesto za to <3
Ма ти пиши, ил само трепни да знамо да пратишipak sam generalno mirna, a kad se probudim i ne umem da pričam![]()
Паметно је, што си активнија физички све лакше ће ти бити. Преломи пар пута и ући ћеш у рутину.uspela sam nekako da se probudim pre 11 i sada pijem kafu i idem KONAČNO. Posle toga posao pa ne znam koliko je pametno ali nisam ni ja pametna pa mi leži![]()
ma u rutini je onaПаметно је, што си активнија физички све лакше ће ти бити. Преломи пар пута и ући ћеш у рутину.
Plivam drugu godinu ako na to misliš a buđenje mi je uvek polako da je to strašnoПаметно је, што си активнија физички све лакше ће ти бити. Преломи пар пута и ући ћеш у рутину.
Мислим на то да ниси радила, бар не свакодневно, могла си термине лакше да организујеш.Plivam drugu godinu ako na to misliš a buđenje mi je uvek polako da je to strašno
Kapiram kao debil.Мислим на то да ниси радила, бар не свакодневно, могла си термине лакше да организујеш.
Сада поред посла сигурно да ти је теже.
Kad sam letos otišla da polažem ispit ( deo po deo , dan za danom ) poslednja dva dana nisam spavala ni sekund. Morala sam da učim. Još pešačim. Vreo Bg asfalt, 50 stepeni ja sa knjižurinama u ruci i kažem sebi : Pa padaj već jednom u nesvest ovo više nema smisla , ali ne padam.moze piksla da izdrzi i jos toliko
I ne treba. Evo od letos sam pročitala samo jednu i jednu počela par stranane verujem !
Па то ти кажем и кад ниси мотивисана, натерај се јер МИ знамо да можеш!Kad sam letos otišla da polažem ispit ( deo po deo , dan za danom ) poslednja dva dana nisam spavala ni sekund. Morala sam da učim. Još pešačim. Vreo Bg asfalt, 50 stepeni ja sa knjižurinama u ruci i kažem sebi : Pa padaj već jednom u nesvest ovo više nema smisla , ali ne padam.![]()
Пливај ДелфинаI ne treba. Evo od letos sam pročitala samo jednu i jednu počela par strana
Joj kako ne...evo završavam kafu i idem! Juriću ali šta sadПа то ти кажем и кад ниси мотивисана, натерај се јер МИ знамо да можеш!
А после си срећна, зар не?![]()
Ne mogu delfina nisam toliko jaka , ali sve drugo moguПливај Делфина, биће времена за књиге, здрав дух је важнији од сабијања литературе у главу.
Ма то је неки стари филм, мало се шалим.Ne mogu delfina nisam toliko jaka , ali sve drugo mogu