- Poruka
- 50.084
Daj kiseonik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zbog piše, one monstruozne. Samo ih ovde imaKo je to dosoooo
![]()
Rado ali znaš da ne mogu. Takvo vreme došlo.Hocemo li da udahnemo zivot ovoj temilici again
pade tebi tukiОпет паде тема...
de si legendo brePozdrav Gane !![]()
Drugar moj ! Nekeko sam se odvikao od Krstaricede si legendo bre
Tako je bandzi, ovo ovde je zajebancija.Drugar moj ! Nekeko sam se odvikao od Krstarice
Valjda posledica čestih i dugotrajnih banovanja
U princupu zahvalan sam im !
Pomogli su mi da shvatim da nisu jedini i da mogu bez njih
P.S. što se tiče legendi !?
Legenda si ti , sećam se tvojih specifičnih postova ovde i tipičnog slenga kojim si pisao.
U početku ga nisam razumeo , pak kasnije sam shvatio da se iza toga krije , realan, objektivan čovek, sa lepim patrijahalnim vaspitanjem![]()
Tako je bandzi, ovo ovde je zajebancija.
zapravo ljudi koji su ozbiljni ljudi u RL ovde se sprdaju
a ovi koji su ozbiljni ovde u RL ih zapisavaju na svakom koraku.
Klasika ! Kratak fitilj, a duga i bezobrazna jezičina kad izpizdimNego sto te to banuju![]()
ma
Klasika ! Kratak fitilj, a duga i bezobrazna jezičina kad izpizdim
Ne mogu da podnesem te sitne male prljave duše , kojima je životni domet sitno podjebavanje na forumu i prodavanje "muda za bubrege"
Gane, ja sam ceo život sve do penzije bio po terenu i zadnjih 30 godina u privatnom sektoru !
Sada možeš misliti sa koliko sam se ja mentalnih sklopova ljudi sreta u životu i kakvih !?
Namirišem "kaljavu" dušu odma , kao i iskrenu i čistu
Daj kiseonik
Prso to sam ti ja urgirao da iz peshe postanes prsho a oni su rekli da ce da ubrzadu prosecsPa udjem ponekad a ono tisina
Fala matori za sljedecu promjenu takodje cu ti se obratit ...el vidis Kako me se ne ybe ni 2odsto..poslje tolke godine na forum..Prso to sam ti ja urgirao da iz peshe postanes prsho a oni su rekli da ce da ubrzadu prosecs
E kad bi na njih ceko to bi bas bio dug post...prevaziso ni sve velike postove po trajanjeda ali bi ti forumasice vecinom dale da im pricuvas