Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.524
ja sam uvek zaljubljen.. cudi me tvoja govorljivostu zadnje vreme ..
da se nisi zaljubio?
![]()
od da kazemo drugog polugodista sestog razreda osha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam uvek zaljubljen.. cudi me tvoja govorljivostu zadnje vreme ..
da se nisi zaljubio?
![]()
pratim na instagramu stalonea i svarcija i dolfa i te neke heroje detinjstva i gledam ih kako propadaju i stare
osecanja su pomesana :O
Pročitala si ga kao Mikijev Zabavnik... cudi me tvoja govorljivostu zadnje vreme ..
da se nisi zaljubio?
![]()
pa i sad sammeni se cinis bolje ... po prvom utiskuranije si bio ko neki klinja ljutljivko
Pročitala si ga kao Mikijev Zabavnik.
Gana moramo da čuvamo, mazimo i pazimo - možda je zarazno.
pa i sad sam
imam 40 godina i ponasam se ponekad vrlo upitno
Tako treba da se ponašaš ceo život. Upitno je često i dobro.pa i sad sam
imam 40 godina i ponasam se ponekad vrlo upitno
dakle postoje teme na kojima ovakico
i postoje teme na koje odem i iznerviram sve iz ciste zabave
to je pomalo zlobno u neku ruku i sigurno indikacija nekog poremecaja licnosti cije korene mozemo traziti u ranom detinjstvu , cime bi se realno bavio da me ne mrzi :O
Nije to poremećaj ličnosti.dakle postoje teme na kojima ovakico
i postoje teme na koje odem i iznerviram sve iz ciste zabave
to je pomalo zlobno u neku ruku i sigurno indikacija nekog poremecaja licnosti cije korene mozemo traziti u ranom detinjstvu , cime bi se realno bavio da me ne mrzi :O
nie dobroTako treba da se ponašaš ceo život. Upitno je često i dobro.
udari mi krvca u obrazeGane ala te nahvalismo kao tetke na slavi!
Preživećešudari mi krvca u obraze![]()
uvek su bili smaraci sa par izuzetakanekada su modovi bili bas nadmeni ovde, mada sam juce naisla na neku moderatorku bas nadrk je (!}
inace supermoderatori sada tako ok pisu sa nama obicnimato mi je sada jedino ok ovde
Koja je to nadrk da je malo ispratim po temema?nekada su modovi bili bas nadmeni ovde, mada sam juce naisla na neku moderatorku bas nadrk je (!}
inace supermoderatori sada tako ok pisu sa nama obicnimato mi je sada jedino ok ovde
ranije su neki derali oblake ...Koja je to nadrk da je malo ispratim po temema?
Ma i mi smo obični, nego nas samo malo ofarbali u plavo. Volimo i mi da lupamo po kafanama i pravimo haos.
A tek što volim da spamujem... uh. Onda me admin obriše kao zadatak iz fizike.![]()
Pretarali sa Red Bulomranije su neki derali oblake ...![]()