psst the silence
Obećava
- Poruka
- 75
Pesic,Vera Pesic,drago mi je hahaha xDjoime ko je ova persona
da nije spijun
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pesic,Vera Pesic,drago mi je hahaha xDjoime ko je ova persona
da nije spijun
Uraaaaa@psst the silence ... da li ste spijun i zasto ?
koliko imate kilograma u gamima ?
da li igrate squash ?
trik pitanje ?
koliko kafa se proda u kafani KDZDN u toku prepodneva subotom ?
ok .. tacno primljeni ste na probni pijanski period od dve nedelje.
"nama na recku" sve ostalo po volji
velcom![]()
Ovde ima i vampira?zdravo zivo Vampirice
kako si ?![]()
Ovde ima i vampira?
Ne znam od kud ti ideja da cutim po ceo dan?daaaaaaaaaaaaa....koji prekodana spava u podrumu ispode mesalicu uzazid i ceka besnu lisicu koja ... zaboravio sam dalje
i tako ...
kak osi osim sto cutis po celi dan i kuckas postovana/i "psst"
Epa nisam ja ta vrsta kancelariskog moljca...ja sam ona sa mirisljavim svecicama sto u sebi ponavlja mantru uz kafu "Danas necu zadaviti nikog...danas necu zadaviti nikog..." i stvarno nikog ne zadavim...bar nisam do sadako ne lakiras nokte ne racuna se pijenje kafe![]()
A kad zadavis da li ga i izglodjes do kostiju pa zatrpas ono sto ostane?Epa nisam ja ta vrsta kancelariskog moljca...ja sam ona sa mirisljavim svecicama sto u sebi ponavlja mantru uz kafu "Danas necu zadaviti nikog...danas necu zadaviti nikog..." i stvarno nikog ne zadavim...bar nisam do sad![]()
Epa nisam ja ta vrsta kancelariskog moljca...ja sam ona sa mirisljavim svecicama sto u sebi ponavlja mantru uz kafu "Danas necu zadaviti nikog...danas necu zadaviti nikog..." i stvarno nikog ne zadavim...bar nisam do sad![]()
"Dok sam pio, covek sam bio!"De ste drugovi?
da se podsetimo jedne recitacije iz osnovne školice..
alkohol alkohol to je prava stvar
ko ne pije alkohol nije normalan!!
Na dijeti sam...moram da pazim liniju,bliži se prolećeA kad zadavis da li ga i izglodjes do kostiju pa zatrpas ono sto ostane?
Molim lepo,ne radim po narudžbinama,ja to samo za svoju dušueeee kad ti dignemo zivac krenes redom kao serijski ubica po kancelarijama i "crna hronika" da te vidi
ako te ne uhvate javi se, imam castan posao za Tebe![]()
А и лето само што нијеNa dijeti sam...moram da pazim liniju,bliži se proleće![]()