- Poruka
- 53.084
А ниси ни успаванку отпеваоrazbudile ste me. ko zna sta cu sanjati..mozda policiju
ako nista drugo, uspavao sam vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ниси ни успаванку отпеваоrazbudile ste me. ko zna sta cu sanjati..mozda policiju
ako nista drugo, uspavao sam vas.
За то ти треба да скупљаш храброст?kad skupim hrabrost, pa onda
A ne komentarisem ja nas odnos,samo cinjenicu pod kpjim okolnostima nisam modОк, нема потребе за тим. Није овде а и никога не занима ваш однос.
Кога то брига уопште. Ја сам била мод, нити сам објашњавала зашто сам прихватила нити зашто више нисам.A ne komentarisem ja nas odnos,samo cinjenicu pod kpjim okolnostima nisam mod
aj uhvatite se za dugmeta/dugmad oboje sadaКога то брига уопште. Ја сам била мод, нити сам објашњавала зашто сам прихватила нити зашто више нисам.
То никог не занима.
Научи да ћутиш, видећеш колика је то предност.
To mi je mana sto nikad ne znam kad da precutim stvarno....a i bilo je jako,jako kvarno od njeКога то брига уопште. Ја сам била мод, нити сам објашњавала зашто сам прихватила нити зашто више нисам.
То никог не занима.
Научи да ћутиш, видећеш колика је то предност.
Не, свако може да отвара теме.a jel samo modovi mogu da zadaju teme?
Ne,teme moze bilo ko,al kafane samo modovia jel samo modovi mogu da zadaju teme?
Ган није мод а има кафану, не морају модовиNe,teme moze bilo ko,al kafane samo modovi
Nemam dugme cu kucnem u drvo(cuka se u glavu)aj uhvatite se za dugmeta/dugmad oboje sada
Па да, само што су сад већ сви били модови, нема нас баш много изгледаnisam ni pokusao. racunao sam da to samo odabrani mogu
Izdleda da se nesto promenilo u medjuvremenu....ili ja nisam provalioГан није мод а има кафану, не морају модови
kako nemas dugme, pristiskas ih sve vreme kafanisuci sa namaNemam dugme cu kucnem u drvo(cuka se u glavu)
Nisam siguran da se racuna tach tastatura(s telwfona sam,nisam jos u punoj snazi da se odvucem do kompa)kako nemas dugme, pristiskas ih sve vreme kafanisuci sa nama
a nemoguce je da postoji telefon bez dugmeta. nisu tebi dzaba skinuli mod : /Nisam siguran da se racuna tach tastatura(s telwfona sam,nisam jos u punoj snazi da se odvucem do kompa)
Evo,evo....bog oden zna da mi treba malo srece xDonda ti ne donosim srechu ako si na tac skrinu... imas na daljinskom od tv prijemnika. prestisni odmade. ako ne gleda tv ondak nadji daljinac od kwima ujedjaja