- Poruka
- 24.933
I ti njemu.. primetila samSto bi rekla Hata .... pa DJA mi se![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti njemu.. primetila samSto bi rekla Hata .... pa DJA mi se![]()
Konj_B: Patetican si.i ti meni
Uz duzno postovanje Vase skrobno povrtartsvo.. za koy ce mi qrtz to veselje..ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooo sto sam nesto veseo ko
one vesele carape decije sto imaju usi i kao neke zivotinjice
kad bih imao neku vagicu za deljenje veselja sad bih vam poslao po 20gr svima
ve sakam sto bi rekli bratija nasa juzna sa najboljim vinima za moje poimanje vina
Ovo je tako perverzno da sam cak i ja zblanut.
Uz duzno postovanje Vase skrobno povrtartsvo.. za koy ce mi qrtz to veselje..
i ti meni
Gresis ako mislis da sam odan prolaznim pozudama tela.. mene interesuje samo tvoje duhovno sopstvo.To samo da bih se skinula...znam te :/
jok dok sam ja na temi ...Jeli prijatelju jajime.. Jel muva ko ovu Jecu.. pitam za druga..
ja je muvam al mnogo drvi jecaJeli prijatelju jajime.. Jel muva ko ovu Jecu.. pitam za druga..
Uuu znaci opasna je.. ne sme niko da je dira.. prsticima..jok dok sam ja na temi ...
pa jel Ti lici da njoj treba potparol ?
Bwateeee pa sama se cuva Jeca-pereca-koga zeli keca![]()
Kupi joj nesto zlatno do 350gr i jedan kanister goriva i dzak brasna.ja je muvam al mnogo drvi jeca
E to definitivno nije istina, tvoja i moja duhovnost se ne poznaju.Gresis ako mislis da sam odan prolaznim pozudama tela.. mene interesuje samo tvoje duhovno sopstvo.
Hoces da ih upoznamoE to definitivno nije istina, tvoja i moja duhovnost se ne poznaju.![]()
Чекала курира, дошао.
Чекала извесне вести, стигле.
Попила каву.
Сад одо, буби ната даме и џентлмене.
И грли и шаље љубав и мирис цвећа....
И песму и игру.. Срећа, срећа радост..
![]()
Ono u zagradi - jesam, Bogu hvala krv mi jos vrela, nisam ss ugasila.Da li si sto godj evoluirala (kad kazem evoluirala ne mislim ovulirala) od naseg poslednjeg razgovora?
Uuu znaci opasna je.. ne sme niko da je dira.. prsticima..
Kupi joj nesto zlatno do 350gr i jedan kanister goriva i dzak brasna.
Stvarno? Koliko si vrela?Ono u zagradi - jesam, Bogu hvala krv mi jos vrela, nisam ss ugasila.
Grama cega?ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooo sto sam nesto veseo ko
one vesele carape decije sto imaju usi i kao neke zivotinjice
kad bih imao neku vagicu za deljenje veselja sad bih vam poslao po 20gr svima
ve sakam sto bi rekli bratija nasa juzna sa najboljim vinima za moje poimanje vina
39 sa 2Stvarno? Koliko si vrela?
Zasto me teras da te rimujem..39 sa 2![]()