ružislav
Poznat
- Poruka
 - 7.365

oooo dobra vam noć ljudovi jel treba da se izuvam i čarape da skidam ili ne? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Yavanda a?
Kuku
Напокон ће ти објасни. ?Nisam u toku, cini mi se![]()
Ne izuvaj ne skidaj, ako si citav dan bio u njima.oooo dobra vam noć ljudovi jel treba da se izuvam i čarape da skidam ili ne?![]()
Znam da on voli beracice lavande.. sta jos da mi objasni hahaНапокон ће ти објасни. ?
Zavisi koliko planiras da ostanes... ako ces duze onda se raskomoti slobodno.a ako nisam
![]()
Sta to fali, sad te sa zenama ostavio... ovaj ruzislav ce na kratko hahaha@Macan e ti me ganujes i onda sturnes. Ko sa onim spevom zasto volim jioima.
Da pricam o lavandi.
ДОБРОDa pricam o lavandi.
Кратко?Sta to fali, sad te sa zenama ostavio... ovaj ruzislav ce na kratko hahaha
za najvece debilcine ?Где је та листа? @Macan
Па добро, лаванда може да буде средство илити зачин кинкаријаGodinama pokusavam da kink kulturisem ovo okruzenje i obavezno me zalepite s lavandom.
Stvarno ne znam kako, jedino da goula trci kroz polje lavandi. A i to ne znam kako je kinki. Pre mi zvuci kao neka japanksa samuraj bajka prit tigar skrv zmaj.Па добро, лаванда може да буде средство илити зачин кинкарија
Ма пусти то, него нешто имам да ти признам, моја поверљива особо.za najvece debilcine ?
haide retzi ako mora moraМа пусти то, него нешто имам да ти признам, моја поверљива особо.![]()
Па, знаш да сам најлепше кобасице икад јела у Прагу?haide retzi ako mora mora
da ali nisu sa senfom bileПа, знаш да сам најлепше кобасице икад јела у Прагу?