Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pre neki dan kad sam kupovala neku knjigu, devojka me pitala da li sam u klubu chitalaca?? A to je???? Strastveni sam chitach a nisam chula za to!!!! Jel moze neko detaljnije da objasni???
pa nisam ni ja sigurna...al moj drug je u tom klubu chitalaca i on ima popust recimo ako kupi cetri knjige najjeftiniju od njih dobije besplatno...mozda je to to...
Pa odes u knjizaru Narodne knjige,kupis knjigu i trazis da te registruju za Klub citalaca.Onda dobijes katalog i na svaka 3 meseca imas obavezu da kupis makar jednu knjigu naravno sa popustom.Razlicite knjige imaju razlicit popust,ali za to nisam siguran.U svakom slucaju imas popust.
"laguna" ima klub citalaca koji je po meni mnogo bolji. tamo ti se u svakom tromesecju povecava popust, a ako preskocis kupovinu samo ti se procenat smanji. nemas obavezu kao u narodnoj knjizi. jer tamo (u n.k.), ako ne kupis knjigu u odredjenom periodu,oni ti salju neku, po svom izboru koju moras da uzmes. mozda i gresim. tako meni objasnise.
"laguna" ima klub citalaca koji je po meni mnogo bolji. tamo ti se u svakom tromesecju povecava popust, a ako preskocis kupovinu samo ti se procenat smanji. nemas obavezu kao u narodnoj knjizi. jer tamo (u n.k.), ako ne kupis knjigu u odredjenom periodu,oni ti salju neku, po svom izboru koju moras da uzmes. mozda i gresim. tako meni objasnise.
Ne gresis. Dobro su ti to objasnili. Meni se svidja sto je u 'Laguni' dovoljno da kupis samo jednu knjigu da bi postao clan.
'Plato' takodje ima svoj klub citalaca, ali treba da kupis tri knjige kako bi postao clan, a nakon toga ti salju svoje kataloge i mozes da kupujes knjige po tim kataloskim cenama (do 50% nize).
I na 'Laguninom' i na 'Platoovom' sajtu je objasnjen sistem uclanjenja, kasnije obaveze i pogodnosti.
Tako da nije 'Narodna knjiga' jedina koja ima svoj klub citalaca.