Klošarijada

komplet tema je za "tinejdzere" a ne za PDF muskarci !!!

klosar se vise tice "matorih" nego klinaca, klinci su "blejaci" ... da skratim moje vidjenje pojmova :D

Covek je svako ko je punoletan, a ne samo neko u 50-tim ko samo bleji ispred TV-a gledajuci utakmice i kome zivot i nije mnogo zanimljiv.
A ovo pitanje nije samo pitanje najuzeg pojma koje kao predstavlja ovaj termin vec i uopste odabira dobrog ili loseg drustva.
Znaci nisu klosari samo oni koji piju ispred prodavnice. Oni su cak i najmanje klosari po mojoj terminologiji.

Ovde na forumu imas zene koje postavljaju teme o tome kako su njihovi muzevi u 40-tim zabrazdili u neka drustva koja se mnogo napijaju tako da jeste tema za ovaj pdf.

Deca koja letnji raspust provode napolju nisu predmet ove teme, vec LJUDI u periodu 18-30, a bogami i preko toga.

A kako je Beograd na primer pun narkomana ili cak i napijajucih klosara gde mnogi u njihovom drustvu su zaposleni ponegde tema itekako jeste za ovaj pdf.

Tacno se primeti kad nekom zasmeta ova tema, a vidim i zasto.;)

Poslednja izmena:
komplet tema je za "tinejdzere" a ne za PDF muskarci !!!

klosar se vise tice "matorih" nego klinaca, klinci su "blejaci" ... da skratim moje vidjenje pojmova :D

Pogledaj ovaj Araonov post.:) Tema je upravo o tome, a tema gde se korisnici foruma pitaju u kakvom se drustvu krecu i sa kakvima su imali kontakte sigurno nije glupa tema.

Kad bih bio zlonameran rekao bih da se verovatno prepoznajes u Araonovom postu i da si zbog toga krenuo sa napadima na ovu temu.;)
Jesam bio u ekipi sa raznolikim ljudima. Narkomani, alkosi, maloletni delikventi, punoletni, ljudi koji su bili u zatvorima za pljačke, itd, itd...

Nisu oni nikakve nakaze i tome slično, samo što te sa njima ne čeka ništa pozitivno, to moraš znati, kao što mi se nije ni desilo, tako da više ne izlazim i ne viđam se sa njima aktivno, nekad kad se sretnemo u kraju, stane se malo, popriča, šta ima i tako, ali ništa posebno.

Covek je svako ko je punoletan, a ne samo neko u 50-tim ko samo bleji ispred TV-a gledajuci utakmice i kome zivot i nije mnogo zanimljiv.
A ovo pitanje nije samo pitanje najuzeg pojma koje kao predstavlja ovaj termin vec i uopste odabira dobrog ili loseg drustva.
Znaci nisu klosari samo oni koji piju ispred prodavnice. Oni su cak i najmanje klosari po mojoj terminologiji.

Ovde na forumu imas zene koje postavljaju teme o tome kako su njihovi muzevi u 40-tim zabrazdili u neka drustva koja se mnogo napijaju tako da jeste tema za ovaj pdf.

Deca koja letnji raspust provode napolju nisu predmet ove teme, vec LJUDI u periodu 18-30, a bogami i preko toga.

A kako je Beograd na primer pun narkomana ili cak i napijajucih klosara gde mnogi u njihovom drustvu su zaposleni ponegde tema itekako jeste za ovaj pdf.

Tacno se primeti kad nekom zasmeta ova tema, a vidim i zasto.;)

sine a ko tebi drma kavez?

tacno se vidi kome smeta da mu se komentarise tema ;)

ako me zamisljas kao ciku od 50god koji je do yaya dokon grdno se varas :D

i molim te nemoj da mi pravis psiholoski profi :mrgreen:

sine a ko tebi drma kavez?

tacno se vidi kome smeta da mu se komentarise tema ;)

ako me zamisljas kao ciku od 50god koji je do yaya dokon grdno se varas :D

i molim te nemoj da mi pravis psiholoski profi :mrgreen:
Okej, ni meni nije do licnog prepucavanja.

Covece, ovo je tema zapravo o tome ko se u kakvom drustvu krece.
Raznoraznih klosara, pijanaca i narkomana ima i u razdoblju od 25+, zar ne?
Ne znam gde zivis, ali u BG ih ima poprilicno.

muskarcu gde su danas gotovo sve drustvene nishe zauzete i jos se zene nasilno uguravaju u njih, ne preostaje nista na planu realizacije svojih zelja i snova , jer bez para je tesko , a pod pritiscima i presijom drustvenih staromodnih ocekivanja tonu i anesteziraju se raznim dozvoljenim il drzavno nedozvoljenim sredstvima.

Okej, ni meni nije do licnog prepucavanja.

Covece, ovo je tema zapravo o tome ko se u kakvom drustvu krece.
Raznoraznih klosara, pijanaca i narkomana ima i u razdoblju od 25+, zar ne?
Ne znam gde zivis, ali u BG ih ima poprilicno.

jel umes da citas?
lepo pise ispod avatara :D

a to generalizovanje je i malogradjanski i za totalne mediokritete kojima nadam se ne pripadas...

klosara ima i 50+ to nije nista novo ... od kad nema Tita ima buljuk ljudi kojima je kalendar nepotreban jer posle 1980. ne zive vec se secaju
i to je najjadnije od svega.

a ko se u kakvom drustvu krece je tema za zagrobne babe koje samo gledaju sta se desava iza plota
hvala ti ali ne treba da mi analiziras temu i sta si zeleo da kazes na istoj

ovo je "krsta" poslednji bastion slobodne pisane reci :mrgreen: i ima da pisem, ima da pise ko god sta hoce ... dok moderator neki tamo ne zakljuca :rotf:

:pivce: ...

muskarcu gde su danas gotovo sve drustvene nishe zauzete i jos se zene nasilno uguravaju u njih, ne preostaje nista na planu realizacije svojih zelja i snova , jer bez para je tesko , a pod pritiscima i presijom drustvenih staromodnih ocekivanja tonu i anesteziraju se raznim dozvoljenim il drzavno nedozvoljenim sredstvima.

gresis i to silno !!! kada si poslednji put uputio kompliment svojoj devojci (zeni)
iznenadio bi se kako ti ne treba ni malo novca da ozaris srce voljene osobe, vec samo da je zagrlis kazes nesto lepo i poljubis...nema tih para koje menjaju zagrljaj i poljupce !

otkljcaj put do srca ne trazi izgovore
lako je da se zbog svoje nesposobnosti vadimo na lovu ali to je malo demode...bori se BRE...

Back