KLOPKA

Čekaj da ja rezimiram.

Znači, ti misliš da je to neka neozbiljna veza; započeta iz nekih površnih razloga koji nisu problemi u braku, nedostatak ljubavi prema tebi i sl.
Sigurna si da postoji. Nisi samo paranoična.
Takođe mi se čini da ni ne razmišljaš da li bi mu ili ne oprostila. Mislim, već si mu oprostila. Bar toliko da se ne bi razvodila.
A hoćeš da ga uhvatiš, odnosno dokažeš da ta nedozvoljena veza postoji zbog... To mi je nejasno.
a) Da možeš da ga ucenjuješ i podsećaš na to do kraja vašeg zajedničkog života.
b) da kažeš eto ti, vidiš da nisam luda
c) da bi se ta veza konačno prekinula
d) da pokažeš toj kučki gde joj je mesto

Dalje; nije mi jasno na koji način ti se ona meša u život. I zašto on to dopušta, ako je sve prvo pobrojano tačno. I kako ne možeš da provališ ko je ona, po tim stvarima.
I ne znam zašto imam utisak, u stvari; po tvojoj reakciji imam utisak da ovo nije prvi put da te vara; sve mi nekako izgleda kao vaša već dobro uhodana igra. If you know what I mean.
Znam da prevarene žene koje to nisu očekivale ni doživele nikad, imaju sasvim drugačija razmišljanja i reakcije od ovoga kako ti zvučiš.

A kako da ga provališ. hmmm... Verovatno te laže kad ide da se vidi sa njom da je negde drugde. pa ti proveri, ako kaže da je sa nekim drugarom, a on se ne javlja na tel. nazovi tog drugara i smisli razlog zašto ti baš hitno treba. Ili ako kaže da je na poslu bani mu na posao da ga iznenadiš nečim. sve kao u najboljoj nameri. Tako dokažeš da te laže. I onda ga pritisneš gde je stvarno bio...

Zamisli situaciju sa lavorcetom i pitanjem sta je ovo a on odgovara draga desancio sam misleci na tebe.....hehe pa koja bi poverovala...aaaaa nasmejala si me slatko...

znate onaj fazon kad je zenu stalno bolela glava... podje kod lekara i on joj kaze, chim pochne da te boli stani ispred ogledala i ponavljaj mene ne boli glava, mene ne boli glava... i tako bude... i nju puste bolovi... onda se ona lepo doseti i poshalje svog muza tom istom lekaru poshto nikako nisu imali odnose... muz se vrati kuci, udje u toalet i odmah zatim skochi na zenu, pa zatim josh jednom do toaleta, pa opet na zenu i kad je treci put ushao u toalet ona za njim da vidi o chemu se radi, kad on ispred ogledala ponavlja: ovo nije moja zena, ovo nije moja zena...:lol::p

Čekaj da ja rezimiram.

Znači, ti misliš da je to neka neozbiljna veza; započeta iz nekih površnih razloga koji nisu problemi u braku, nedostatak ljubavi prema tebi i sl.
Sigurna si da postoji. Nisi samo paranoična.
Takođe mi se čini da ni ne razmišljaš da li bi mu ili ne oprostila. Mislim, već si mu oprostila. Bar toliko da se ne bi razvodila.
A hoćeš da ga uhvatiš, odnosno dokažeš da ta nedozvoljena veza postoji zbog... To mi je nejasno.
a) Da možeš da ga ucenjuješ i podsećaš na to do kraja vašeg zajedničkog života.
b) da kažeš eto ti, vidiš da nisam luda
c) da bi se ta veza konačno prekinula
d) da pokažeš toj kučki gde joj je mesto

Dalje; nije mi jasno na koji način ti se ona meša u život. I zašto on to dopušta, ako je sve prvo pobrojano tačno. I kako ne možeš da provališ ko je ona, po tim stvarima.
I ne znam zašto imam utisak, u stvari; po tvojoj reakciji imam utisak da ovo nije prvi put da te vara; sve mi nekako izgleda kao vaša već dobro uhodana igra. If you know what I mean.
Znam da prevarene žene koje to nisu očekivale ni doživele nikad, imaju sasvim drugačija razmišljanja i reakcije od ovoga kako ti zvučiš.

A kako da ga provališ. hmmm... Verovatno te laže kad ide da se vidi sa njom da je negde drugde. pa ti proveri, ako kaže da je sa nekim drugarom, a on se ne javlja na tel. nazovi tog drugara i smisli razlog zašto ti baš hitno treba. Ili ako kaže da je na poslu bani mu na posao da ga iznenadiš nečim. sve kao u najboljoj nameri. Tako dokažeš da te laže. I onda ga pritisneš gde je stvarno bio...[/QUO

Prvo ne tripujem...
hm, onda ono pod a) ne stoji, nisam taj tip, ali pod ostalo - da! A ovo drugo "Zašto On to dopušta" meni ni izdaleka nije jasno! dalje, koliko ja znam JESTE prvi put, ali koji se malo oduzio, a plašim se da ne pređe u tu neku uhodanu igru as yuo said, i još nešto dok se meni ovo nije dogodilo imala sam sasvim drugačiji stav po ovom pitanju, ali sada...uf.

To sa lavorcetom je zajebancija...dokazati tako nesto je sasvim lako i ima vise nacina dokazivanja...

Pa ovo ima logike. Lavor je zakon, potopiti jaja nevernom muzu

Kako zena da ulovi muza i kako da zna da li je prevario. Jer ako je prevario on je ispraznio jaja i ona plutaju na vodi jer su prazna.

Ideja je odlicna.

Back