ma dajte ljudi nemojte se zezati, zaista mi treba dobar plan
Ne, pazi, ideja o pracenju nije losa, ali to zahteva vreme, novac i pokrivanje velikog prostora. Uz to treba da vodis racuna da ostanes neprimecena.
Moj predlog je sasvim drugaciji, suprotan, usudio bih se reci. Ti treba da budes lovac, da namamis plen, da ti sami dodju na legalo. Do ideje koju cu ti izneti sam dosao posmatrajuci ptice i jos neke divlje zivotinje.
Pazi ovako -
odglumi mozdani udar, ali teski mozdani udar. Pravi se da si paralizovana, nema i da ne znas za sebe. Mokri u gace i gledaj u jednu tacku, ali vodi racuna da ta tacka bude televizor ili akvarijum, da ti ne bi bilo dosadno.
To i nije tako lose, jer ce on morati da vodi racuna o tebi, a ti ces da se odmoris od kucnih poslova.
Za realizaciju plana ti nece trebati mnogo vremena, verovatno samo nekoliko meseci. Vec posle tog perioda, on ce se osloboditi i poceti, prvo krisom, a potom i otvoreno, da dovodi ljubavnicu u stan.
Posle nekog vremena se nece libiti ni da vode ljubav pred tobom. E tad ti stupas na scenu!
Kad ih uhvatis na gomili, energicnim pokretom ruke brises bale iz ugla usana i, na njihovo zaprepastenje, pobedonosno saopstavas da si uspela da otkrijes njihovu supertajnu vezicu.
Ne, ne treba da mi se zahvaljujes. Tu sam da pomognem.