- Poruka
- 14.779
Oguliš, iseckaš, ubaciš u sirup od vode i šećera, malo kuvaš, dodaš limun, može i po neki orah. Sipaš u tegle.
Hvala!
koliko secera na koliko vode?
limun na kolutove? par kolutova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oguliš, iseckaš, ubaciš u sirup od vode i šećera, malo kuvaš, dodaš limun, može i po neki orah. Sipaš u tegle.
otprilike pola /polaHvala!
to je lokalno pivo u lokalitetu (nije ovde) - pa me zanima odakle ti? A mozda se i izvozi?Šta mu fali? Nekako je "mekano", kao Valjevsko.
lupetam !otprilike pola /pola
lupetam !![]()
Kod mene je to odokativna metoda. Skuvaš da bude kao sirup gusto. Limun da, na kolutove.Hvala!
Pa bila u "lokalitetu" pre neke 2 nedelje.to je lokalno pivo u lokalitetu (nije ovde) - pa me zanima odakle ti? A mozda se i izvozi?
CISK je malo kiseo.
Kod mene je to odokativna metoda. Skuvaš da bude kao sirup gusto. Limun da, na kolutove.
Pa bila u "lokalitetu" pre neke 2 nedelje.
Kiseo? Meni je baš pitak i nije ni kiseo ni gorak. Zbunili su me sa pitanjdm da li hoću više ili manje gaziran.
Pa nema tu neke filozofije. Šećer je konzervans i gledaš da ga ima više.c c c c
duboko si me razocarala, a ja mislio... kad ono - nije
Uštipci, dve vrste, Jedni sa jabukom i cimetom, drugi sa suvim grožđem i pomorandžom.ne znam sta je (mogu da pogadjam)
al da deluje ujedljivo - deluje! Rado bi ujeo.
ja sam iz roda homo, znaci, ili je nacrtano (na pecinskom zidu) ili gledam kako neko nesto radi, posto ovo drugo nije moguce onda ono prvo pa onda inzenjerski - 3 puta zajeb 4ti put uspePa nema tu neke filozofije. Šećer je konzervans i gledaš da ga ima više.
Piksi samo ribu i plodove mora.

Da. Moje ruke su isceliteljske , sve prezdravi.
cek ne moze to tako il si doktorka il si isceliteljkaDa. Moje ruke su isceliteljske , sve prezdravi.![]()
Ne volim brzu hranu i mnogo toga što je nije zdravo. A nešto i volim. Ne opterećujem se previše.cek ne moze to tako il si doktorka il si isceliteljka