- Poruka
- 27.847
Vala malopre smazah pljesku u sred Leskovac. Red jeШта ће јој кад само иде по славама![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala malopre smazah pljesku u sred Leskovac. Red jeШта ће јој кад само иде по славама![]()

Е нека си, као ја да сам је појелаVala malopre smazah pljesku u sred Leskovac. Red je![]()
Ja se prijavljujem za degustatora. Imam višegodišnje iuskustvo u tom poslu.Јаоо, шта идеја имам за спремање, што слано што слатко за празнике![]()
Можеш да будеш алтернативни гастро - заморац, ако главни настрада да ускочиш.Ja se prijavljujem za degustatora. Imam višegodišnje iuskustvo u tom poslu.![]()

Neka, neka on proba, a ako oceni kao dobro, pošalji.Можеш да будеш алтернативни гастро - заморац, ако главни настрада да ускочиш.![]()

А мислиш ако је добро да нешто остане, е мој ти!Neka, neka on proba, a ako oceni kao dobro, pošalji.![]()

Evo dizajniram tortu, ha!Храбре срећа прати! Понекад треба ризиковати![]()
Једна је мајкаZnači @Њена Другарица obrati pažnju sad!
Jao sine, nismo se videli za tvoj rođendan, dođite malo do nas na ručak.
Važi, mi napravili tortu i donosimo vino koje volimo, kupili letos u Grčkoj.
I, koliko me vole?
Pogledajte prilog 1825554
Nisam ja bzvze najbolji dizajner u Srbiji i šire.

ne znam sta je (mogu da pogadjam)Jel ovde neko nešto kuva ili bar jede?
Pogledajte prilog 1820785
Šta mu fali? Nekako je "mekano", kao Valjevsko.De bas CISK nadje?
Sada ću umutiti šlag vanilu i naseckati voće !Vala malopre smazah pljesku u sred Leskovac. Red je![]()
nemojkupio sam lepu dunju - kako da napravim slatko ?
Oguliš, iseckaš, ubaciš u sirup od vode i šećera, malo kuvaš, dodaš limun, može i po neki orah. Sipaš u tegle.kupio sam lepu dunju - kako da napravim slatko ?
Šta konkretno? Podeli nam recepateЈаоо, шта идеја имам за спремање, што слано што слатко за празнике![]()