Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ste napravili za klopu zadnji put svojoj vojenoj osobi,moze i partneru u sehu
proju, sinoc
mislim, mogla sam da kazem i kukuruzne mafine sa sirom, da se napravim vazna, jer su u onom plehu sa rupicama, ali opet je to proja
i to bez jogurta, za kaznu.....
heh, znači nije ostala na doručku =P
jok
kad je kazna, nek je sa svih apsekAta
jok
kad je kazna, nek je sa svih apsekAta
pa ne daj mu ribice...surovo je kaznjavati coveka gladju......sam kukuruz samo protrci kroz digestivni traJekt....
bez krivice i periodicno ga mecem u kaznu, da se ne opustiU kazni je?
pa, posle ovoliko godina veca mu je kazna kad mu ne dam da jede kao covek, umesto tog drugogpa ne daj mu ribice...surovo je kaznjavati coveka gladju......sam kukuruz samo protrci kroz digestivni traJekt....
Osećam da je to bila žuta proja, da kazna bude kompletna
zutu dakako, zato sto ja u proju stavljam senf u prahu
zato sto zvuci nekako mondenski
ma ja to sprcim sve odprilike....kukuruzno brasno, palenta, jaja, pavlaka, jogurt, so i malo praska za pecivo.....i imam modlu za mafine...e dobra ideja.....
pa
nije lose nije lose
samo pecite, kuvajte,mesite i sve
muskarac ceni dobru kuharicu
pricaj nam malo o tome......raskinem sa tipom pre tri godine i dan danas mi spominje pohovanog oslica i varivo od graska.....nista sex ovo-ono
pricaj nam malo o tome......raskinem sa tipom pre tri godine i dan danas mi spominje pohovanog oslica i varivo od graska.....nista sex ovo-ono
Nemoj da brineš, ljubav na usta ulazi!
A i muškarci, stareći kako vreme prolazi, kod žene sve više cene kulinarsko, a sve manje sexualno umeće. Dakle - vreme je na tvojoj strani!
pa napredovala si za tri godine ihaj haj jej