DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ja jedem samo takvu hranu, osim kad se krmacimo, onda jedem sve zzivo
kako jedno muško može da se nahrani sa brdom travaka...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mučim istu muku...
Imam "evropsko" radno vreme u ino firmi - u prevodu skoro čitav dan sam na poslu, nemam menzu,ima dostave,ali ne možeš stalno ni to da jedeš.U blizini su pekare i prodavnice, jer radim u centru,žena koja čisti, uglavnom ode da nam kupi doručak...ali ne može čovek ni stalno ta peciva...ponestaje ideja...
Nekad napravim sendvič sama i uvek je bolji od naručenog, jer bar znam šta sam stavila i da sam oprala ruke.Nekad nosim kuvano od kuće - ono što je inače za ručak ili spremim posebno za sebe.Nekad neke pitice, gibančice,ako pretekne od večere...i tako svi...
Imamo kuhinjicu i sakupili smo novac za mikrotalasnu, pa se dovijamo...i kombinujemo sve od navedenog.Donose se i sarme, i čvarci, i gulaš, i viršle, bare se jaja, jede kupovno, naručeno, donose paste,pizze,voće,kornfleks,ma sve po redu...Najsmešnije je što je dresscode propisan, pa sve u kostimčićima i odelima cepamo po pasulju![]()
Znam mnoge koji ne mogu. Muskarac sa kojim sam zivela je jeo po 6 snicli za obrokmeni nikad nije bilo jasno kako neko od takve hrane može da se najede ko čovek...:I
kako jedno muško može da se nahrani sa brdom travaka...?![]()
Moze , al kako jede tako i ebe !kako jedno muško može da se nahrani sa brdom travaka...?![]()
Znaci....
Ne postoji menza, kuhinja, mogucnost podgrevanja, porucivanja hrane,...
Imate jednu prodavnicu i sto ponesete od kuce.
Kupovni sendvici, kebabi, pljeskavice, krofne i bilo sta sl. ne dolazi u obzir. Nisam neki ljubitelj i ne bih mogla to da jedem cesto.
S obzirom da ce polako prolece, nece mi biti problem ustati sat vremena pre i spremiti hranu.
Pitanje je sta spremiti za citav dan odsutnosti?
I sta jedete na poslu?
Pucajte s idejama, meni ih ponestaje.
Ne dozvol'te da vam se forumska koleginica osushi k'o grana.![]()
ja nema sanse da se ozderem za jedan obrok a da umirem od gladi pre i posle njega))) nosim neku vrstu voca u kutiji za oko 11 sati, i jabuku za popodne, za rucak obarim nekad pilece meso i napravim salatu sa avokadom, paradajzom i pecenim kikirikijem, i zavisi sta jos ima u frizideru, nekad pravim pastu sa ribom, nekad samo snicla ribe izgrilovana, ili izgrilovano povrce i tofu, kad pravim sendvice uglavnom koziji sir, avokado, paradajz, il prsuta kad bi bas da omastim brk, musaka od patlidzana se lepo podgreje isto...dorucak uvek kod kuce, mene iz kuce bez dorucka mozes isterati samo kad treba da radim krvnu sliku, inace nema sanse
posle dva dana jedenja kojekakvog smeca mene boli ceo organizam, jednostavno mi ne prija, a i izadje skuplje...
Od čitanja ovog sam ogladneo. Sa'ću ti dam reputaciju, onako bez komentara, mutavu, pošto takve najvoliješ.ispeces belo pilece na grilu,iseckas ga na rezance
obaris neku smrznutu mesavinu,recimo meksicku(naravno ako imas volje,sveze povrce)
podgrejes tortilju,pa stavis piletinu,povrce,dosta zelene salate,urolas,pa u foliju
Od čitanja ovog sam ogladneo. Sa'ću ti dam reputaciju, onako bez komentara, mutavu, pošto takve najvoliješ.
a pasulj,supicu i ostala kuvana jela ne mozemo podgrijavati,jer je zabranjeno drzati resoe...i tako...šta covjek da jede?![]()
Kada se jos setim- pisem![]()
salatu sa avokadom, paradajzom i pecenim kikirikijem, musaka od patlidzana se lepo podgreje isto...dorucak uvek kod kuce, mene iz kuce bez dorucka mozes isterati samo kad treba da radim krvnu sliku, inace nema sanse
imas one termose sa sirokim otvorom na vrhu ... meni netreba ali ja bi ladno stavila vrelu hranu tecnu u to i tako nosila ... bez pardona
neku cinijicu , pribor drzala u stolu .. poneses i hleb ... ma ljenji ste
ja nebi mogla na suvom ceo dan da izdrzim
E, to..nemam gde da operem posudje...![]()