Kloniranjeee...

• Začetnik teme Začetnik teme Tya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:roll:
pa incov izbor je i moj sto se tice zenskog dela populacije, ali ja bih zeleo i nekoliko klonova recimo Slobe da bi mogao da se izivljavam na njima. U slucaju da mi se jedan ofuca, uvek bih imao drugog
hehehehe :twisted:

nije bitan Sloba, vec cisto da imam nekoga nad kime mogu da se izivljavam (vrsim genocid, etnicko ciscenje, naucne eksperimente)....
Posto je klon on nema ljudska prava, zar ne?
A umesto slobe moze i recimo vudi alen, ili neka osoba koja ima prirodan pisteci glas, koja kada pocnes sa izivljavanjem nervira te sve vise i vise

... sad kad porazmislim... ma kakav marsovac... hocu vise tebe samo za sebe ;) :lol:

A sto se ljudskih prava tice... pa vidi, kad pocnu klonovi masovno da se proizvode, sigurno ce oni oformiti neku komunu za zastitu klonovskih prava...

Zamisli samo Klon Paradu... Pa tu vidis Elvisa, Niksona, Carli Caplina, ... ma maskembal bez maski! ;)

Tya:
Što si ti agresivan....

Ma nisam nego...

Secas se scene iz paranoje u Las Vegasu, kada se voze kolima i lik otvara slanik pun kokaina koji, naravno, odleti u vetar.

On tada kaze "Vidi sta nam Bog ucini"
E pri takvim bedacima bih naravno voleo da pored sebe imam dezurnog krivca nad kojim bih mogao da sprovodim torturu

Back