KLONIRANJE - TEHNIKA VANZEMALJACA

Prvo je bilo ukrstanje....
demonattack.jpg

Da li su uzeti geni Aliena????Mnogi tereticari tvde da jesu....Genetski inzinjerig pocinje sa njima, uzimanjem njihove dnk, stvaraju se klonovi Aliena, koji tako nastavljaju vrstu...Brzi napredak u nauci na ovom polju izaziva sumnju da se kloniranje i na zemlji vrsi uz njihovu pomoc....

Kad se razmislim malo oko svih onih cudovista iz raznih mitologija: himera, hipogrif, pegaz, etc.Nemoguce je da je nekom bilo toliko dosadno da je resio da smislja cudovista i da ih redom ubacuje u mitove.Verovatnija mi je prica da su ta ista cudovista rezultat naprednog kloniranja i da su ta ista cudovista ljudi stvarno vidjali i potom ih opisivali.
I danas je primetno ukrstanje zivotinja, samo ne na tako naprednom nivou.Slucaj mule je najbanalniji primer za ukrstanje zivotinja.Samo sto ta ista mula ne moze da se razmnozava, te kazem da su ova mitska cudovista bila rezultat nekog naprednog kloniranja, te da su ista mogla da se samostalno razmnozavaju.
Takodje verujem da smo mi nastali kloniranjem.

Kad se razmislim malo oko svih onih cudovista iz raznih mitologija: himera, hipogrif, pegaz, etc.Nemoguce je da je nekom bilo toliko dosadno da je resio da smislja cudovista i da ih redom ubacuje u mitove.Verovatnija mi je prica da su ta ista cudovista rezultat naprednog kloniranja i da su ta ista cudovista ljudi stvarno vidjali i potom ih opisivali.
I danas je primetno ukrstanje zivotinja, samo ne na tako naprednom nivou.Slucaj mule je najbanalniji primer za ukrstanje zivotinja.Samo sto ta ista mula ne moze da se razmnozava, te kazem da su ova mitska cudovista bila rezultat nekog naprednog kloniranja, te da su ista mogla da se samostalno razmnozavaju.
Takodje verujem da smo mi nastali kloniranjem.

Tacno....

Onaj ko tvrdi da su vanzemaljci izvrsili kloniranje taj je bjezao sa casova biologije te ne shvata proces radjanja zivog bica i koliko je sam proces kloniranja prost... Ha ha ha koja nepismenost...

...da su prvi ljudi nastali kloniranjem, da su ih procesom kloniranja stvorili vanzemaljci, po uzoru na svoju sliku i da su nas tako klonirali da mi imamo sposobnost reprodukcije.

Back