Kloniranje microSD kartice

OvajOnaj

Elita
Poruka
15.848
Imam HTC HD2 i instaliran Android 2.3.5 na microSD kartici od 2gb, pa sad hocu da stavim 8gb karticu, ali mi je android na ovoj od 2gb. Pokusao sam da kloniram karticu pomocu USB image tool. Ali nece da pokrene android sa nje. Ima li neko neko resenje i da li je to moguce???

Pa to i jeste Android,ali NAND ti je metoda koja pokrece isti sa memorije telefona,ne sa kartice.
Provereno bolje radi,brze,i manje trosi bateriju.
Evo ovde imas kompletno uputstvo,mada ako nisi siguran nemoj nista da radis da ne brikujes telefon,nego lepo u servis,1000 dinara kosta,ne vise.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

Ok znam to samo kazem ne treba mi dual boot ni windows. Inace tel sam kupio polovan i na kartici je android i sljaka dobro(nema windows) samo mi treba vise memorije(ne znam sta je radjeno pre).
Uradio bi i NAND ako moze evo sta mi pokazuje PowerButton+Volume-
IMAG0097.jpg
i jel moze nesto da se radi? U servis ne bi nosio iz nekog mog razloga.

Uf,davno sam se ja sa tim zezao,pa ne mogu da se setim kako to ide,znam da iz bootloadera krece instalacija androida,ali pre toga moras da napravis particiju u telefonu za android.
Iskreno,meni se na HD2 mnogo vise svidja WP7 nego android.
Da li mozes da koristis telefon,ili kad ga upalis samo ti to stoji?

Uf,davno sam se ja sa tim zezao,pa ne mogu da se setim kako to ide,znam da iz bootloadera krece instalacija androida,ali pre toga moras da napravis particiju u telefonu za android.
Iskreno,meni se na HD2 mnogo vise svidja WP7 nego android.
Da li mozes da koristis telefon,ili kad ga upalis samo ti to stoji?

Sa karticom sto sam dobio uz njega, pali radi sve ok. Ali ja ne mogu da dodjem do bootloadera, imas sliku iznad sto sam okacio i samo to se vidi, ne mogu nista da da cackam samo mi to ispise mozda treba neka druga kombinacija dugmica??

To ti je bootloader,mada mislim da ces morati prvo da instaliras njegov stock rom Windows Mobile 6.5.
To se lako radi,skines ova prvi WWE rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283

Zatim udjes u bootloader i samo pokrenes instalaciju.Sve je gotovo za par minuta.
Onda imas originalan rom za hd2.E onda odatle krece instalacija androida,samo rekoh ti zaboravio sam kako ide ta procedura jer je malo komplikovanije.
Ja sam licno vise voleo WP7 na njemu,mnogo bolje radi.

Back